Szerintetek belevágjak?
Szerintem ez egy jó lehetőség arra, hogy apa és baba összeszokjanak. Tehát a Te szemszögedből nyugodtan mehetsz, a kicsit pontosan tudja, hogy kitől kaphat csak cicit, ezért ha más van vele, nem követeli (ebben a korban legalábbis, pár hónapos babával még nem biztos hogy így van).
Az a kérdés, hogy apa vállalkozik-e, mert ha ő azt mondja, hogy nem akarja, akkor nem biztos hogy érdemes erőltetni, de akkor sem a kicsi miatt, remélem érted mit próbálok írni.
Nekem a 10 hónapos (második) babámmal volt úgy, hogy kórháti kezelés miatt napi 6-7 órára otthon kellett hagynom apával és nővérkével, és ez három hétig így ment. Jól átvészeltük, persze apa jócskán lefáradt... :o)
Szóval ha van bennetek bátorság, nyugodtan neki lehet fogni, valami tejpép félét adjon neki apa lefekvés előtt, vagy tejitalt, amit szeret.
Hajrá!
2. vagyok
Az enyém 7,5 hónapos koráig csak szopizott, gondolhatod, hogy 10 hónaposan mennyi mindent "evett", sőt ő tejallergiás, tehát tejitalok szóba sem jöttek.
Férjem 100%-os almalevet adott neki fele arányban vízzel hígítva. Az volt, megitta és elaludt.
Ha tudsz, esetleg fejhetsz neki anyatejet. Más ötletem nincs.
(Szerintem ha csak másik szobába mész át, nem tudjátok kipróbálni, mert már sokkal okosabb, tudja hogy ott vagy, ha tényleg ki akarjátok próbálni, menj el otthonról.)
Igen,ha itthon vagyok,akkor addig sír,míg át nem megyek.Igazából reméltem,hogy pozitívabb lesz a válaszok többsége,de most komolyan elgondolkodtam.
Ha pedig minden másnap én altatom,akkor meg még össze is fog zavarodni.Vagy nem?
gondolom a kérdésedet költőinek szántad. Gondolj azért bele a csöpp helyzetébe is. Eddig mindig ott volt Anya amikor cici kellett, esténként elköszönt alvás előtt, mit érezne ha ezt mind egyik napról a másikra elvennéd tőle?
Szerintem egy jogosítvány megszerzése nem fontosabb, mint a pici nyugalma.
Szerintem egy 14hos babát már el lehet választani, és ezzel összekötném a kellemest a hasznossal, letennéd a jogsit, elválasztanád, gyermek es az apa viszonya megerösödne, hiszen mi lenne ha beteglennél, es nem tudnád a babát ápolni??
Es apának is meg kell szokni, hogy vannak helyzetek amik nehezek. Különben is nem napokra és hetekre fogsz elutazni, ahogy sokan teszik lelkiismeret nélkül,(ertem alatta a nyugati karierre vagyo embereket) Ne legy szigoru magaddal, emelett amit megsporolsz most, ráköldheted gyermekedre, na nem ugy értem hogy megvásárlod amiér jogsit csinálsz. Szoval én belevágnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!