Lehetőségem lenne nagyon olcsón jogosítványt szerezni.Már tervezem egy ideje,de most jött egy jó ajánlat.Az órák minden másnap este 6tól tartanak 9-ig.A problémám az,hogy a babám fél 7kor fürdik,hétkor alszik.Ezt nem tudtuk sosem tovább húzni.Még szoptatom,főként este igényli.Apa itthon van ilyenkor,de vele sosem akar aludni.Anyukámmal is elalszik,de apával nem.Gondolom azért,mert ő folyton aggódik,hogy jól csinálja-e a dolgokat,miért sír a gyerek,jaj most mi a baj,stb.14 hónapos,tudom,hogy már "nagy",de azért nem szeretném,ha végig ordítana,míg haza nem jövök.Anyuval nyugodt szívvel itthagynám viszont ő nem ér rá.(és nem is rángatnám,ha nem muszáj)Ha sír,akkor apa bepánikol és ideges lesz.Ezért van bennem félsz.Szerintetek?
Ja es egyszer ugy is el kell választani, es egyik naprol a másikra meg kell vonni töle a cicit. Es lam mindannyian átéltük es nem vagyok miatta felnött depresszios. Bizony a gyerekeknek is meg kell tanulni lemondani, ma a ciciröl, holnap a pelusrol, holnapután a cumirol, aztán az ovirol es igy tovább, nem értek egyet azzal, hogy mindent meg kell tenni annak érdekében hogy a gyerek nehogy sirjon, hogy fog felkészülni majd az életre???? Ma a jogsit adom fel miatta, holnap az álásomat, s ha kéri az egész életemet???? Agyereket szeretni kell, es törödni vele, es nézni az érdekeit, biztos neki is jol fog esni, ha 1-2 év mulva majd kocsival mehet kirándulni anyával, ez nem szolgáll a gyerek javára????
2010. okt. 13. 13:18
12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nézitek-e még a kérdést,csak gondoltam elmesélem a fejleményeket.Sikeresen letettem a kresz vizsgát és a rutint is,most készülök a forgalmira.Úgy döntöttem akkor,hogy elmegyek az első órára,és ha nem mennek itthon jól a dolgok,akkor nem erőltetem.Majd máskor.De minden oké volt,egy hang nélkül elaludt nélkülem.Leválasztani még nem sikerült,nem is erőltetem.Éjszakára kell még cic.Remélem ezt is nemsokára elhagyja.Alig várom hogy tavasszal mehessek vele kirándulni:)
2010. dec. 8. 20:43
13/20 anonim válasza:
Gratulálok, sok sikert!
2010. dec. 8. 20:55
14/20 anonim válasza:
Gratula! Jól döntöttél:)
2010. dec. 8. 21:05
15/20 anonim válasza:
Én nem mennék.
De elárulhatnád, hogy kell 7-kor ágyba tenni egy 14 hóst...??
2010. dec. 8. 21:05
16/20 anonim válasza:
szia.
épp ezt csinálom én is, 4 hós kislányom mellett. nem kell minden nap vezessek, de egy héten van h 3szor, van h egyszer sem (ismerős tanár, amikor jó nekem is akkor megyek)
a lefejt tejet adja oda neki a férjem, soha nem volt semmi gond, már az elejétől összeszoktak, igy mertem ráhagyni még ilyen kicsin is.
gratulálok a sikerhez!
2010. dec. 8. 21:06
17/20 anonim válasza:
Gratulálok! Es szoritok a forgalmihoz!!!
2010. dec. 8. 21:41
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.Tényleg nem csináltam volna,ha látom,hogy nem működik.De mintha mindig is így lett volna.Ha itthon vagyok,akkor hiába bújok el,addig sír,míg be nem megyek.Szóval apával teljesen másképp viselkedik.
Hidd el,nem olyan jó mindig,hogy 7kor már alszik.Nyáron pl gyakorlatilag semmit nem tudunk csinálni,mert mire elviselhető idő van,már alszik. Ő alakította így.6kor vacsora,fél 7kor áll a fürdőszoba ajtó előtt és ha nagyon fáradt még sír is közben.Reggel 7kor kel (meg persze éjszaka párszor...).
2010. dec. 9. 08:24
19/20 anonim válasza:
Szerintem menjél nyugodtan. 14 hósan jót is tesz a különlét. Mondjuk tényleg kritikus az időpont, de ha nem leszel sehol és álmos el fog aludni. Apának kell mondani, hogy kitartás, türelem és nyugi. Biztos boldog lesz és sikernek könyveli el az életében, hogy el tudta altatni a gyereket. :). Lányom 1 éves múlt, most döntöttem el, hogy elválasztom, nem várom meg még magától megteszi, mert mi van, ha nem akar majd. Kb. 2 hétig tartott még eljutottunk odáig, hogy ne üsse ki a kakaós itatót a kezemből. Most sem iszik sokat belőle, de látja, hogy ez van. Egyenlőre a nappali alvásoknál jön be, de még nem is próbáltam este. Na, bocsi lettek benne fölösleges részek, de nem törlöm ki, ha már bepötyögtem :) Sok sikert a jogsihoz!
2010. dec. 9. 10:58
20/20 anonim válasza:
Bocsi, utolsó vagyok. Azt hittem frissebb a kérdés, és nem olvastam végig az irományokat. Már látom minden oké, örülök!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!