Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Belevágjak a gyermekvállalásba...

Belevágjak a gyermekvállalásba vagy sem?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éve járok a párommal ,de bizonytalan vagyok. Az orvosom azt mondta most kell szülnöm ha gyermeket szeretnék különben később nem lesz rá lehetőségem. (21 éves vagyok és tanuló). Félek belevágni, a családom támogat ,de annyira gyereknek érzem magam és bár a párom azt mondta vágjunk bele érzem,h ő is tart tőle.
2011. okt. 4. 21:11
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket de , a daganatok túl nagyok ahhoz ,h az artéria festést követő elzárodásnál elsorvadjanak.

Köszönöm a jókívánságokat! Úgy érzem szeretnék a jövőben gyereket...

2011. okt. 4. 21:59
 22/35 anonim ***** válasza:
88%

A linken elgondolkodhatnál.

Elhiszem,hogy szeretnél egy kisbabát.

De hogyan bírnád kihordani,ha gyönge a méhed? Ha állandóan kiújulnak a miómáid,mennyi az esélye,hogy a terhességed alatt nem fognak kiújulni vagy növekedni?

Egy rokonunk terhes volt,amikor miómája keletkezett. A babát a 8. hónapig hordta,császárral vették el tőle,de addigra a baba már meghalt. A méhét is el kellett távolítani.

Nem állítom,hogy nálad is ez lenne,de a lehetőség fennáll.

Gondolj erre is és beszéld meg az orvosokkal.

2011. okt. 4. 22:03
 23/35 anonim ***** válasza:
84%

Inkább most, mint soha!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki támogat, jó helyzetben vagy!

Én kihasználnám...

2011. okt. 4. 22:03
 24/35 anonim ***** válasza:
64%

Én is 21 éves vagyok. A csop. társam 21 évesen szült. Szerintem nem kellett volna neki, túl gyerek volt még hozzá, a pasijával vagy 2 hónapja jártak, mégis megtartotta. Azóta sem bánta meg (legalábbis nem mondja, ha megbánta, az az apuka miatt van szerintem:)).

Én is 21 éves vagyok. Ha nekem lenne párom, és bevállalná a dolgot, biztos megpróbálnék gyereket szülni:) Ha nem, akkor keresnék valakit, csalnék, hazudnék vagy mittomén.. Lehet megbánnám, de bennem lenne hogy később már nem lehet, de én akarok. Én így gondolom, de nem szeretnék a helyedben lenni. A barátodnak se könnyű döntés, mert gondolom ott van előtte, hogy neked később nem lehet, de neki még esetleg nem kéne.. De ha rábólint ő is, őszintén, és elvállalja eme "nemes feladatot":P akkor biztos belevágnék:)

2011. okt. 4. 22:05
 25/35 A kérdező kommentje:
Az első miómánál felmerült az ér elzárás, de elvetették. A gyereket 8 és fél hónapig hordhatnám. Pontositok : a harmadik műtétet (ha egyáltalán elvállalnák méh eltávolitás nélkül) nem birná ki a méh mert túl gyenge lenne. De most ideális lenne a szülés.
2011. okt. 4. 22:15
 26/35 A kérdező kommentje:
Feliza , 21 éves lány ... köszi a kommentet. Remélem ha belevágok én sem bánom meg. Legalábbis nagyon szeretjük egymást a párommal csak fiatalnak érezzük magunkat. :)
2011. okt. 4. 22:17
 27/35 anonim ***** válasza:
23%
Ha "csak" a méhedet távolítják el, akkor bármikor lehet gyermeked! Oroszországban -ellentétben Magyarországgal, ahol még az ember méhe is állami tulajdon- legális a béranyaság. Nem olcsó, de ha már most van pénzetek és tudatosan készültök erre, akkor pár év múlva, ha ideálisak a körülmények, ha már te is késznek érzed magad, addigra simán félre tudtok annyit tenni. Az én kis tündérem is így született, jogilag nem probléma, úgy hozod el onnan, hogy a tiéd.
2011. okt. 4. 22:30
 28/35 anonim ***** válasza:
85%
Én 20 évesen lettem édesanya. Először megrémültem, hisz fiatal vagyok stb. de aztán rájöttem, hogy nem is akkora hátrány. Így tudok a anya és egyben barát is lenni. Imádom a fiamat, az anyaságba pedig az első naptól belerázódtam. Egy cseppet sem bántam meg, ha újra kellene kezdenem, mégegyszer 20évesen szülnék. Persze nálunk más volt a helyzet, akkor mér 3 éve együtt voltunk, dolgoztunk mindketten, a párom 8 évvel idősebb is. Mégis meglepetésként ért, de egy csoda! Ne szalaszd el ezt a lehetőséget!
2011. okt. 4. 22:35
 29/35 anonim ***** válasza:
84%

22.05 vagy mikori vagyok:P

De ha lehet sajátod, akkor próbáld meg. Az se biztos hogy ha gyenge a méhed, kibírja a 6.hónapig, vagy hogy teherbe is esel. De legalább az nem fog később bántani, hogy egy esélyt se adtál a dolognak. Én biztos próbálkoznék:) Sok sikert! Irány az ágy:D

21l

2011. okt. 4. 22:36
 30/35 A kérdező kommentje:
Köszi csajok , jó hallani hasonló példákat! Ja és 2205 vagy mikori , kösz a tanácsot :D
2011. okt. 4. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!