Belevágjak a gyermekvállalásba vagy sem?
Köszönöm a linket de , a daganatok túl nagyok ahhoz ,h az artéria festést követő elzárodásnál elsorvadjanak.
Köszönöm a jókívánságokat! Úgy érzem szeretnék a jövőben gyereket...
A linken elgondolkodhatnál.
Elhiszem,hogy szeretnél egy kisbabát.
De hogyan bírnád kihordani,ha gyönge a méhed? Ha állandóan kiújulnak a miómáid,mennyi az esélye,hogy a terhességed alatt nem fognak kiújulni vagy növekedni?
Egy rokonunk terhes volt,amikor miómája keletkezett. A babát a 8. hónapig hordta,császárral vették el tőle,de addigra a baba már meghalt. A méhét is el kellett távolítani.
Nem állítom,hogy nálad is ez lenne,de a lehetőség fennáll.
Gondolj erre is és beszéld meg az orvosokkal.
Inkább most, mint soha!!!!!!!!!!!!!!
Mindenki támogat, jó helyzetben vagy!
Én kihasználnám...
Én is 21 éves vagyok. A csop. társam 21 évesen szült. Szerintem nem kellett volna neki, túl gyerek volt még hozzá, a pasijával vagy 2 hónapja jártak, mégis megtartotta. Azóta sem bánta meg (legalábbis nem mondja, ha megbánta, az az apuka miatt van szerintem:)).
Én is 21 éves vagyok. Ha nekem lenne párom, és bevállalná a dolgot, biztos megpróbálnék gyereket szülni:) Ha nem, akkor keresnék valakit, csalnék, hazudnék vagy mittomén.. Lehet megbánnám, de bennem lenne hogy később már nem lehet, de én akarok. Én így gondolom, de nem szeretnék a helyedben lenni. A barátodnak se könnyű döntés, mert gondolom ott van előtte, hogy neked később nem lehet, de neki még esetleg nem kéne.. De ha rábólint ő is, őszintén, és elvállalja eme "nemes feladatot":P akkor biztos belevágnék:)
22.05 vagy mikori vagyok:P
De ha lehet sajátod, akkor próbáld meg. Az se biztos hogy ha gyenge a méhed, kibírja a 6.hónapig, vagy hogy teherbe is esel. De legalább az nem fog később bántani, hogy egy esélyt se adtál a dolognak. Én biztos próbálkoznék:) Sok sikert! Irány az ágy:D
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!