Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokan miért "remegnek" hó...

Sokan miért "remegnek" hó elején a családi pótlékért és a gyed/gyes-ért?

Figyelt kérdés

Sosem fogom megérteni, miért kell minden hónap első napján kiírni, hogy:

"Utalták már a ..."

"Valaki kapott már ..."

Elmagyaráznátok?!

2011. okt. 3. 13:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak a gyest, de a fizetést is sokan várják remegve. Pl. a tesóm utolsó munkahelye félévig csak a fizetés felét fizette ki, ami nem mindegy, ha van hitel:(

Amúgy én munkanélküliként vállaltam a gyereket 32 évesen. Ha arra vártam volna, hogy nekem mikor lesz jó munkahelyem soha nem lenne gyerekem:( az utolsó helyemen 43000 Ft-ot kerestem 6 órásként BAZ megyében.

A férj munkája meg van fizetve, már féléve nincs hitelünk, viszont van egy csodás kisfiúnk:)Ja és én szeretem a zsíros kenyeret:)

Így szerencsére nem várom remegve a gyest, de figyelek minden kiadott forintra.

2011. okt. 4. 08:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre megkaptad a válaszokat,megértetted?Mert itt nagyon sokan elmagyarázták neked,ha nem érted akkor veled van a baj,és nagyon-nagyon nagy baj....
2011. okt. 4. 13:29
 23/27 anonim ***** válasza:

Remélem most te "remegsz"..

Legközelebb inkább ugord át az erről szóló kérdéseket.

2011. okt. 4. 13:31
 24/27 A kérdező kommentje:

Én nem remegek, de köszönöm kérdésed:))

Tudjátok két különböző dolog az, hogy:

1. Valaki gyereket szül és lesz hitelt vagy sajnálatos módon meghal valakije vagy a kedves apuka baxik gyerektartást fizetni.

2. Valaki a semmire szül gyereket.

Ebbe értsd azt, hogy: iskola után/alatt, munka nélkül (akár előtte 1 napot sem dolgozott), alapból több hitele van/volt még a gyerek születése előtt...

Na én ezeket nem tudom megérteni! .. és lemerem fogadni, hogy a legtöbb hölgy, aki minden hónap elején kiírja ezeket a kérdéseket, az a második kategóriába tartozik.

2011. okt. 4. 14:02
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
Inkább elolvasok 5 gyedes kérdést, mint egy ekkora baromságot, mint amit kérdeztél! Szerintem rohadtul semmi közöd ahhoz, ki miért várja a pénzt, és szimplán kötekedni akarsz, mert marhára unatkozol, és nincs jobb dolgod! Egy igazi idióta vagy! Jó érzés porig alázni azokat, akik esetleg nem annyira "szerencsések" mint te? Te bevásárolsz eltett 2000 Ft-ból? Vagy ha netán fogytán a pelus, megveszed belőle? Nagy szemétláda vagy, hogy az amúgy is nehéz helyzetbe lévő anyákba kötsz bele! Remélem egyszer te is fogsz még remegni 500 Ft-ért! Gyökér! Fúj, utálom az ilyen patkányokat :D
2011. okt. 5. 08:55
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, számodra kiderül a feltett kérdésből, hogy miért remeg a cs.p.-ért aki kiírta, az 1. vagy a 2. kategóriába tartozik???

Magyarázhatod már, komoly előítéleteid vannak, ami miatt szégyellhetnéd magad...

2011. okt. 5. 12:40
 27/27 anonim ***** válasza:
56%

Szóval,aki esetleg nem a semmire szül, hanem dolgozik, netán félretesz és úgy vág bele, az szerencsés!

Na itt a baj!

Kérdező! Én továbbra is egyetértek veled. Én is akartam már szülni 3 évvel ezelőtt. Semmilyen körülmény nem volt adott. Illetve nem kaptam volna GYED-et csak GYES-t, és nem lett volna egy minimum alapunk. Rohadt szar volt a 3 év, de kibírtam. Pont azért,hogy ne legyen az,hogy remegve kell várnom a hó végén a pénzt, mert esetleg beteg lett a a gyerek vagy én és elment 5 ezer a gyógyszerre!

2011. okt. 5. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!