Mennyi idős korukig remegnek a babák?
Amikor álmából félig felébred, az én 10 hós lányom is remeg, de akkor ő azt se tudja, hol van. Ilyenkor cumi a szájba és alszik tovább.
Egyébként miért remeg? Én sose hallottam ilyenről. Konzultálj a védőnővel, mert szerintem nem normális jelenség. Hangsúlyozom: szerintem.
A remegés utalhat fázásra, félelemre, de alacsony vércukorra és epilepsziára is.
Attól is függ, mikor, milyen körülmények közt teszi.
Ne ijedj meg!
Én még csak pocakos vagyok ugyan, de a kis magzatom :) szokott remegni, és megkérdeztem a dokimat, hogy normális-e. Azt mondta, igen és hogy születése után is elő fog fordulni néhány hónapig, majd lassan elmúlik. Még fejletlen a kis idegrendszere.
Szia!
Nálunk is ez volt!
Én gyógytornász vagyok-és azt javasolták h tornáztassam!elvileg magától is elmúlik, de ha tornáztatod akkor sokkal hamarabb!Mikor a mi kislányunk izgatott nyújtotta ki a kezét lábát,kalimpált akkor remegett de naggggyon!mondjuk nálunk szülés körül problémák voltak és oxigén hiányos állapotba került és ezért fokozottabb az izomtónusa és ezért remeg!
De tornával eredményes lehet:-))
Nálatok nem volt probléma?
Mondjuk a mi kislányunknak csináltak vérképet is meg EEG-t h mindent kizárjanak!
Jahh és lehet akár Kálcium hiány miatt is!
Okvetlen beszélj dokival
Nálunk nem volt gond a születésénél.
Az én kislányom is akkor csinálj ha izgatott.
A K-vitamint pedig kapja.
Nem K vitamin hanem Calcium!
(Calcimusk ampulla)
Írtam mailt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!