Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korukig remegnek...

Mennyi idős korukig remegnek a babák?

Figyelt kérdés
A kislányom 7hetes és még mindig szokott remegni a keze-lába.
2008. nov. 24. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

Amikor álmából félig felébred, az én 10 hós lányom is remeg, de akkor ő azt se tudja, hol van. Ilyenkor cumi a szájba és alszik tovább.

Egyébként miért remeg? Én sose hallottam ilyenről. Konzultálj a védőnővel, mert szerintem nem normális jelenség. Hangsúlyozom: szerintem.

A remegés utalhat fázásra, félelemre, de alacsony vércukorra és epilepsziára is.

Attól is függ, mikor, milyen körülmények közt teszi.

2008. nov. 24. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Ne ijedj meg!

Én még csak pocakos vagyok ugyan, de a kis magzatom :) szokott remegni, és megkérdeztem a dokimat, hogy normális-e. Azt mondta, igen és hogy születése után is elő fog fordulni néhány hónapig, majd lassan elmúlik. Még fejletlen a kis idegrendszere.

2008. nov. 24. 13:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen azt én is tudom hogy az idegrendszere miatt van. Csak azt nem tudom hogy meddig tart. Mikorra fejlődik ki?
2008. nov. 24. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez volt!

Én gyógytornász vagyok-és azt javasolták h tornáztassam!elvileg magától is elmúlik, de ha tornáztatod akkor sokkal hamarabb!Mikor a mi kislányunk izgatott nyújtotta ki a kezét lábát,kalimpált akkor remegett de naggggyon!mondjuk nálunk szülés körül problémák voltak és oxigén hiányos állapotba került és ezért fokozottabb az izomtónusa és ezért remeg!

De tornával eredményes lehet:-))

Nálatok nem volt probléma?

Mondjuk a mi kislányunknak csináltak vérképet is meg EEG-t h mindent kizárjanak!

Jahh és lehet akár Kálcium hiány miatt is!

Okvetlen beszélj dokival

2008. nov. 24. 15:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Nálunk nem volt gond a születésénél.

Az én kislányom is akkor csinálj ha izgatott.

A K-vitamint pedig kapja.

2008. nov. 24. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Mint gyógytornász, mit javasolsz a szoptatás alatti hátfájára? :)
2008. nov. 24. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem K vitamin hanem Calcium!

(Calcimusk ampulla)

Írtam mailt

2008. nov. 24. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!