Mitől lehet az, hogy 11 hónapos babámnak ébredés után remegnek a kezei?
Figyelt kérdés
Kb 1-2 hónapja vettem észre, és a délutáni alvás után látom. Egyszer alszik már csak, általában 14 órától 16-ig. Mikor felébred a kiságyában, vagy sírdogál, vagy nyöszörög, így szól nekem, hogy felébredt, és vegyem ki. Ilyenkor nyújtja a két kis kezét, hogy kivegyem, és ilyenkor remegnek a kezei. Ez max fél percig tart. Soha máskor nem csinálja ezt, csakisa délutáni alvás után. Mi lehet az oka?2010. okt. 12. 15:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez normális, nekem csak 7 hos a babám és en is megijedtem mikor elöször tapasztaltam, hogy remegnek a kezei, aztán barátnöm megnyugtatott, hogy teljesen normális, neki van 3-om, biztos jobban tudja. Nem lehet, hogy eddig még neked nem tünt fel?
2/7 A kérdező kommentje:
Csak addig remeg a keze, amíg kiveszem a kiságyból.
2010. okt. 18. 17:35
3/7 anonim válasza:
3-ból nekem egy gyereknél van ilyen, ő már 3,5 éves, de még mindig ha mély álomból ébred beremegősödik a keze, sőt az egész karja, amikor kinyitja a szemét és nyújtózkodik. Sosem gondolkodtam el rajta mitől lehet, nem zavart. És mivel minden más rendben van vele, eldöntöttem, hogy ez is normális. :D
4/7 anonim válasza:
nálunk is szokott lenni remegés, én arra gondoltam, hogy lehet, hogy alvás közben elzsibbad a karja
5/7 anonim válasza:
9 hós a lányom és neki is remeg egy ideje a keze!Sztem tök normális!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, megnyugtattatok.
2010. okt. 21. 12:21
7/7 anonim válasza:
Sziasztok.
Nálunk is hasonló a helyzet 2,5 évesnél.
Nálatok elmúlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!