3 hetes pindurom a hajnali ébredés-evés után nem akar visszaaludni, éberebb, mint nappal. Ti hogy hogyan oldanátok meg?
Eddig 9-10 körül elaludt és reggel 8-9 között ébredt. Éjszaka egyszer, 3-4 -kor ébredt enni.
Egy jó pár napja pedig:
este háromnegyed 10-kor elalszik
hajnal 2 óra körül ébred
és nem alszik vissza csak 5-6 órára.
Addig nem alszik, nézelődik -ez nem is baj, csak mindezt ölben, mert másképp ordít!
Tudom, hogy még nagyon picike, de tudok bármit tenni?
:)
Az én kisfiam is ezt csinálta csak annyi különbséggel,hogy Ő még ölben sem volt el annyira csendben.Ha lefekszel és a mellkasodon fekszik úgy sem alszik vissza?Nekünk 2 hónapos koráig ez ment,mire átaludta az éjszakát.Elaludt kb.9körül és reggel 7ig aludt.Nekik ebben a pici korban még nincs nappal-éjszaka különbség:)
Kellemes babázást!
Szintén. Én rendszeresen kint aludtam vele hajnaltól a nappaliban, hogy a férjem tudjon aludni, mert neki meg másnap dolgozni kell. Nálunk karban el-elaludt, de ha megpróbáltam letenni, jött a sírás. Pár hét alatt kinőtte szerencsére.
Néha még mostanában is előfordult, hogy hajnal 4-kor kelt enni, és utána 6-7-ig járkálás, szenvedés, és csak akkor aludt vissza mikor 7-kor evett megint. Szerencsére mostmár kb. 1,5-2 hete nem volt ilyen, előtte is max. egy héten 1-2-szer, vélhetően hasfájás miatt. Pénteken lesz 3 hónapos a hölgyemény.
Köszönöm a válaszokat!
Szóval ti sem hagytátok sírni és kinőtte magától ezt az időszakot?
Én is mindig megadom neki a testközelséget, csak nem voltam biztos benne, jó-e ez így.
Persze nem bírnám sírni hagyni (volt egy kísérletem erre épp tegnap éjjel), de ezt én sem bírom és ő sem fogja ettől megérteni, hogy most azért hagyom cserben, mert éjszaka van és neki aludnia kellene :(
Csak gondoltam hátha van valami olyan módszer, amit nem ismerek és akinek van tapasztalata át tudja adni nekem.
Köszönöm!
Ja, egy szobában alszunk, de ő a saját kiságyában. Nem veszem közénk, mert félek, nehogy ráfeküdjünk (soha nem lehet tudni), ill. hogy ne szokjon oda.
A mellkasomra fektetés meg valamikor bejön, valamikor nem. :/ A ringatás, járkálás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!