Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan várjam a feleségemet...

Hogyan várjam a feleségemet és a babánkat haza a kórházból?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit szokás ilyenkor a férjeknek megtenni az alapos takarításon és rendrakáson kívül. De én szeretnék valami kis meglepetést nekik... Tehát pl. léggömbök vagy egy felirat vagy bármi. Nem akarom túlzásba se vinni, tehát nem fogom konfettivel teleszórni a lakást. De azért mégis...

Tippek? Ötletek?

2 és fél napom van megcsinálni. Túl időigényes és nagy dolgokat nem kell kitalálni, a lakás is picike. ;)

2009. ápr. 26. 21:07
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítséget és a jókívánságokat. Igyekszem mindent megtenni, hogy kellemes legyen a hazaérkezésük. :)
2009. ápr. 27. 08:58
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

De édes! Hát az apukáknak mind példát kellene venni rólad! :)

Szerintem is az egyik lejfontosabb, hogy sokat segíts otthon anyának! Neki elég fárasztó lesz az első pár nap.

Már magad is nagyon jó ötleteket soroltál fel, ezekből is mindegyik nagyon jó!

Nagyon gratulálok a kis trónörököshöz és jó egészséget nektek!

2009. ápr. 27. 11:00
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Apukák, ha ezt olvassátok, mindenki előtt legyen példa. Szerintem, aki már ilyet megtesz, annak nem lesz gondja a türelemmel és gondoskodással.

Gratulálok Nektek, legyetek nagyon boldogok!!!

2009. ápr. 27. 11:04
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ez nagyon kedves dolog toled.A ferjek tenyleg peldat vehetnenek rolad.

Gratulalok a babahoz.

Kicsit el is sirtam magam,mert az en ferjem kulfoldon dolgozik es nem lesz ott amikor a babank megszuletik:(

Sok boldogsagot nektek!:)

2009. ápr. 27. 20:45
 25/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes hozzászólást és a jókívánságokat!!!

Nekem még 1 dolog eszembe jutott. A húsvéti ajtódíszt fogom átvariálni úgy, hogy egy kis cipőcskét lógatok be a faágakból készült koszorú közepébe... jelezvén, hogy baba érkezett a családba. ;)

Szerintetek jó ötlet?

2009. ápr. 27. 21:58
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
aranyos
2009. ápr. 27. 22:40
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Jo otlet, de ugy csinald meg az ajtodiszt, hogy a husveti jellege teljesen eltunjon. Mert husvet mar elmult, es most nem a husvet a lenyeg. Szoval semmi husvetos ne maradjon.

Holnap erkeznek??? Jaj de jo lesz!:)))

2009. ápr. 27. 23:57
 28/35 A kérdező kommentje:

Ilyen apró tavaszi virágok és katicabogár marad majd rajta. Sárga színű apró faágak vannak így összevissza egybefonva körbe, és a közepébe jól fog illeni egy kék cipőcske, nem?

Holnap érkeznek...

2009. ápr. 28. 06:26
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ez egy nagyon jó ötlet! Nekem tetszik a dolog! :)
2009. ápr. 28. 09:17
 30/35 anonim ***** válasza:

Igy jo lesz, a katicabogar az illik oda.

Azt hittem ma jonnek haza.

Majd irjal, hogy mit szoltak a meglepinek?!

A zenet el ne felejtsd majd bekapcsolni, de magyarul szoljon am a zene!

2009. ápr. 28. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!