Hogyan várjam a feleségemet és a babánkat haza a kórházból?
Nem tudom mit szokás ilyenkor a férjeknek megtenni az alapos takarításon és rendrakáson kívül. De én szeretnék valami kis meglepetést nekik... Tehát pl. léggömbök vagy egy felirat vagy bármi. Nem akarom túlzásba se vinni, tehát nem fogom konfettivel teleszórni a lakást. De azért mégis...
Tippek? Ötletek?
2 és fél napom van megcsinálni. Túl időigényes és nagy dolgokat nem kell kitalálni, a lakás is picike. ;)
Na, akkor siess es vedd meg a feleseged nagy almat a Micimackot holnap vedd meg!
Es a youtoube-n van rengeteg szam, keressel valami szep anyasat, babasat, szoval erted! Aztan amikor otthon lesztek 3-asban bekapcsolod!
Ja igen, baba szuletesere szolo zene, igy megtalalod.
Gratulalok, es mennyivel szuletett a baba, es hogy hivjak?
Én nagy -szobát körbeölelő- feliratot kaptam a férjemtől, mikor hazaértünk: Helló Csajok!
Én úgy meghatódtam :) Nem vagyok egy virágpárti, nekem ez nagyon szuper volt!
Gratula a babához!!!!!
A Babazene remek ötlet. Már töltök is egyet. ;)
Egyébként Dávid, 3350 g és 50 cm. :)
Hát igazán irigylem a feleséged, amiért ilyen rendes férje van! :)
Sok boldogságot Hármasban!
Igen, en is nagyon irigylem a felesegedet amiert ilyen rendes ferje van.
Remelem megindul az anyatej!:)
Szia!Én egy frissen vetett ágyat kaptam és gyönyörű rendet!A család is küldhetne egy video üzenetet!Vegyél sok innivalót,a szopihoz sokat kell inni!És öleld át erősen a feleségedet!A leggyönyörűbb ajándékot adta Neked!Hosszú,boldog életet kívánok mindannyiótoknak!
U.i.:Légy türelmes,lehet,hogy dolgozni fognak a hormonok!Elképzelhető egy kis sírás...stb
Szia!
Sajnos én már újabb tanácsokat, ötleteket nem igazán tudok adni, az előttem írók mindent leirtak, csak gratulálni szeretnék Nektek a Babához, és nagyon meghatott, hogy nemcsak megfogalmazódott Benned, hogy kéne hozni Nekik valamit, hanem itt is kértél segítséget. Még meg is könnyeztem :) Őszintén Gratulálok, és jó egészséget kivánok Mind3ótoknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!