Hogyan várjam a feleségemet és a babánkat haza a kórházból?
Nem tudom mit szokás ilyenkor a férjeknek megtenni az alapos takarításon és rendrakáson kívül. De én szeretnék valami kis meglepetést nekik... Tehát pl. léggömbök vagy egy felirat vagy bármi. Nem akarom túlzásba se vinni, tehát nem fogom konfettivel teleszórni a lakást. De azért mégis...
Tippek? Ötletek?
2 és fél napom van megcsinálni. Túl időigényes és nagy dolgokat nem kell kitalálni, a lakás is picike. ;)
Előszőr is gratulálok a babához! :)
Mi kaptunk egy nagy macit, és virágot. Ez biztos nagyon szokvényos, de nekem nagyon jól esett :)
Jaj de draga vagy!!!:)
A felesegednek viragot, a kicsinek pedig egy jo nagy pluss-t vegyel, de valami tunderit!
Esetleg szulinapos boltban lehet venni feliratokat, azt kiragaszthatod.
Egy torta is jo lenne, a legjobb cukraszdaban segitenek kivalasztani milyen forma keszuljon!
Ne spirázd túl! Arról gondoskodj, hogy a feleséged tehermentesítsd! Tehát, amit ő szokott csinálni otthon, abból vállald át a nagyrészét, ez már jó segítség.
Persze a kedvenc dolgait már gondolom úgyis megvetted...
Először is nagy nagy szeretettel és türelemmel. (Ez nem vicc!!!).
Ezen kívül már az is hasznos, ha minden el van apkolva, mert ha hazaér és körülnéz, és azt látja hogy van tenni való, akkor az fogja flusztrálni, hogy pakolna de nincs ereje.
Aztán pedig nem árt ha vannak otthon azok az ételek és italok amiket szeret, és ha kér valamit látni fogja a figyelmességet.
Ajándékként pedig a legbájosabb egy csokor virág, egy képeslappal, amiben őszinte szavakat talál arról, hogy most egy új család született, és ez mekkkora öröm, vagy amit gondolsz (nem szeretném megmondani hogy mit gondolj...)ezt el lehet tenni emlékbe, a virág elhervad.
Boldog babázást kívánok!
Köszi a sok hozzászólást, jó ötleteket.
Hűtő tömve, virág megoldva. Sütit és képeslapot mindenképpen beszerzek, meg egy nagy Micimackó figurát is, mert az volt a feleségem egyik nagy vágya. ;)
Ja és máris beszereztem egy Anyák-napi képeslapot is, amit a kisfiam nevében fog kapni majd. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!