Ha holnap leadnánk a családi igénylőt, akkor szerintetek mennyi esélye van, hogy októberben már 3 gyerkőcre kapjuk a családit? - tudom, hogy ez az ügyintézőtől függ! De mégis, szerintetek? (Szolnokhoz tartozunk)
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 13:49
2/11 anonim válasza:
szinte 0%
30 nap az ügyintézési idő... október 3. án pedig már utalnak
4/11 anonim válasza:
1 hónapig ülnek rajta, úgyhogy majd novemberben...
5/11 anonim válasza:
Mi személyesen intéztük el és rá 1 héttel már utaltak mindent. Hozzátartozik, hogy nekünk volt bent ismerősünk, de két barátnőm, aki múlt hónapban szültek, nekik is 1 hét alatt meg volt.
6/11 anonim válasza:
ja és ők nem ismerős által intézték el, szintén személyesen ügyintézőnél!
7/11 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem,hogy ezeket az válaszokat kapom majd...
Ha most beadjuk az igénylőt,akkor jövőhónapban ha még 2 gyermekre kapom,a rákövetkező hónapra kiutalják az igényléstől számolva? - Visszamenőleg? Vagy búcsúzzak el attól a pénztől?
2011. szept. 26. 14:13
8/11 anonim válasza:
visszamenőleg megkapod majd a következő utalásnál
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 26. 15:54
10/11 anonim válasza:
Hát akkor én biztatlak,juni 1-jén adtuk be,és nekünk már rajta volt köv. héten. (mondta is férjemnek az ügyintéző,h a másnapi utalásban,már benne leszünk,ez mondjuk Tatabányán volt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!