Kinek mennyire fontos a születendő gyermeke neme?
egyik gyereknek sem akartam tudni a nemét szülés elött :-))
az elsőnél fiút vártam --- lány lett (és valahogy meg is könnyebbültem h nem fiú lett
a másodikat lánynak vártam -- fiú lett hát kellet pár hét h megbarátkozzam a gondolattal
a harmadikat titkon lánynak vártam -- és lány lett no ennek örültem
Mi nagyon fiut szerettunk volna. Foleg a ferjem. Aztan 19. heti uh-on mondtak,hogy ez a baba kislany. Bevallom,hogy elsirtam magam de nem a szomorusagtol meg nem is az oromtol,ezt az erzest nem tudom leirni,azota sem ereztem ilyet. Aztan hazamentem, elmondtam a paromnak,hogy ez a helyzet. Kicsit O is meglepodott de mar masnap dicsekedett,hogy neki lanya lesz.
Tobb uh-om nem volt (kulfoldon elunk)
Eljott a szules. Baromi nehez volt,25 orat vajudtam. Igy mikor vegre kibujt a baba meg se kerdeztem,hogy milyen nemu (eszembe se jutott hiszen az uh-on megmondtak,hogy lany). Egyszer csak az egyik nover felemeli es felkialtott: It's a boy! (ez kisfiu). Hirtelen felultem,meglattam a futyijet es vissza zuhantam az agyba. Ferjem arcat oromkonnyek aztattak meg persze az enyemet is. Igy teljes lett az oromunk.
Jovore kistesot tervezunk.
Oszinten?
Lanyt szeretnenk. De valahogy ugy erzem,hogy fiu lesz ami egyaltalan nem lesz baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!