Kinek volt jó a megérzése születendő gyermeke neméről és mi alapján?
Nekem!
Az ultrahang alapján. Háromból kétszer bejött.
Szia!
En mar a pozitiv tesztnel mondtam a ferjemnek h kislanyunk lesz.
Aztan a 19.heti uh-n beterpesztett a dokinak es kiderult h tenyleg kiscsaj.
36 hetesek vagyunk es meg mindig az:)
Én mindig is fiú(k)nak láttam a leendő gyerekeinket, a teszt után is így éreztem, és a páromnak is egyértelmű volt.
De szerintem csak sima véletlen minden ilyen, mert ugyanilyen megérzésekkel volt akinek nem jött be :)
Hú, a "mi alapján" nehéz kérdés...
Az elsőnél inkább csak valamiféle sejtés volt, hogy lány, igaz, én lányt is szerettem volna, de ez is inkább már csak a terhességem idején fogalmazódott így meg bennem, tehát lehet, hogy már akkor is az ösztönök működtek...
A másodikkal érdekesebb a helyzet. Én másodiknak is kislányt szerettem volna, egyszerűen el sem tudtam képzelni, hogy mihez kezdenék egy fiúval. De tudatosan elkezdtem magam edzeni a gondolatra, hogy fiú lesz a baba, már szinte a fogantatása előtt. Neveken gondolkodtam, fiú rucikat nézegettem, stb. Aztán úgy a 12. hét környékén egyszercsak képtelen voltam tovább fiúként gondolni rá!!! Szinte öklendezni kezdtem a gondolattól, hihetetlen volt, szó szerint minden porcikám tiltakozott!!! De nem mutatta meg magát az UH-n egész a 18. hétig, amikor elhangzott az "inkább lány" vélemény. Azóta már tudjuk, hogy tényleg kislány, mert csináltattunk amniocentézist. (más okból persze)
szia mind a hatszor bejött igaz hgoy ebből 3 vetélés volt de bizonyítottan fiuk voltak a lányok pedig megmaradtak:)
agusztus végén érkezik a haramdik kislányunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!