A Czeizel Endre féle módszerrel (savasítás-lúgosítás), bejött a születendő gyermeke neme?
A lúgosítás egyébként sem árt, mert ha túl savas a hüvely, elpusztulhatnak a spermák.
Én mindig savassal blítettem Colpo cleaner, 3 fiam van.
Szia!
Nem, egyenlőre elment a kedvem a 3. gyerektől. A nagyobbik fiam ovis lett, állandóan beteg (múlt héten influenzás volt 39.5 volt a láza, most szövődményként középfülgyulladása van. A kicsinek most vették ki az orrmanduláját és tubust raktak a füleibe. Szóval kész vagyok...
Sziasztok!
Mi is 2 fiú után szeretnénk lányt! Ez a 2. próbálkozós hónap, elsőben nem lett baba, most pénteken-szombaton kiderül van-e. Csináltuk az ecetes öblítést + néztük peteérést és előtte 2 nappal voltunk együtt.
Szia!
Kíváncsi vagyok, hogy bejön e, légyszi majd írd meg! Szorítok! Az ecetes öblítést hogy csináltad?
Előző vagyok!
Úgy néz ki, nincs baba. Eddig 2 hónap csináltuk az öblítést, nem jött össze.
Czeizeltől olvastam, úgy kell, hogy 1 liter vízbe teszel 1 evőkanál 10%-os ecetet, jól elkevered és azt kell bejuttatni a hüvelybe szeretkezés előtt fél órával. Mi irrigálóval szoktuk (Colpo Cliener) , nem mind az 1 litert. Üres fürdőkádban fekve kell befecskendezni és 5 percet összeszorított combokkal feküdni, hogy álljon benned kicsit az ecetes víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!