A Czeizel Endre féle módszerrel (savasítás-lúgosítás), bejött a születendő gyermeke neme?
Figyelt kérdés
Lehet erre mit adni, vagy ez is hasonló a kínai naptár, hold állás szerinti nemek megválasztásához?2010. szept. 24. 10:52
11/17 anonim válasza:
Persze, megírom!
Te ki fogod próbálni? Mikor?
12/17 A kérdező kommentje:
Amióta a kisfiam ennyire beteges, elment a kedvem a 3. gyerkőctől. Talán egyszer 3-4 év múlva!
2012. márc. 15. 15:06
13/17 anonim válasza:
Sziasztok! Azóta összejött valakinek a babó? Ha igen, milyen nemű lett?
14/17 anonim válasza:
Sziasztok!
Én megint egy megkésett válaszoló vagyok,de azért leírom :-)
Szóval nekünk is 2 kisfiúnk van és szeretnénk egy kislányt.
2.hónap telt savas öblítéssel,nincs baba :-(
15/17 anonim válasza:
Sziasztok!
Megint itt vagyok :-)
Nem tudom olvassa-e még valaki,de gondoltam megosztom veletek az örömömet,hátha jártok még erre...
Nekünk novemberben összejött a baba.
Most vagyok 20 hetes.
A 12.heti 5D-s uh-n fiút mondtak és mintha én is láttam volna valamit.Ápr.4-én lesz a következő uh.meglátjuk...
16/17 Timibo válasza:
Sziasztok Azóta van esetleg valakiknél fejlemény? Szintén 2 fiús anyuka vagyok :)
17/17 anonim válasza:
#15 ovulaciokor voltatok egyutt es utanna? Plussz öblitettel is ?! Ha meg olvasod !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!