Jó ez a lista? Mi hiányzik még?
Most csak azt szedtem össze, ami a babának kellhet!
Bababútor (meg van)
babakocsi (meg van)
kókusz matrac
légzésfigyelő
bébiőr
éjjeli fény (kaptuk)
gumis lepedő 2-3 db
ágynemű 1 db
ágyrácsvédő 1 db ebből elég?
textilpelenka 20 db
hosszú ujjú body 5-6 db
rugi 5-6 db
kardigán 2-3 db
nadrág 2-3 db
zokni 5-6 pár
harisnya 3 db
pléd 2 db
hálózsák 1-2 db
sapka 2-3 db
kád
kifogó 2-3 db
kocsikabát 2 db
cumisüveg ????
gyógyszertári krémek, fürdetők
Eddig milyen?
Ha panelban laktok, érdemes (szerintem) hideg párásítót használni.
Orrszívó: nem egy nagy tétel, hogy ne lehessen most megvenni. Nem valószínű, hogy egyhamar kelleni fog, de ha kell, akkor legyen kéznél, ne akkor kelljen rohangálni.
Kifogó: nálunk mindkét gyerek fázott tőle, mi rendes törölközőt használtunk, 1-2 nem árt, ha van.
Puha hajkefe, hőmérő. Vízhőmérő - ha nem bízol a könyöködben :)
Babakádnál nekem szempont volt, hogy ha apa nem ér haza fürdetésre, akkor én se sz.. be ha teli vízzel be kell cigölni a szobába - ergo ne legyen nagyon nagy.
Nem vitaindítónak szánom :)
Nekünk sem volt elég a 12 (!) db textilpelus, a végére 28 lett. Mire kell? Nekem nagyon bukósok voltak a babák, gyakorlatilag egy etetés egy pelus. Plusz ágyba, babakocsiba. Rengeteg tejem volt, míg az egyik ciciből etettem, a másikból ömlött a tej. 2-3 naponta mostam, vasaltam őket, mert akkor gyűlt össze annyi baba-szennyes, hogy egy kanyart be tudjak rakni.
Köszi!
Nem panel, családi ház!
Ok, akkor veszek több pelust.
Az eldobhatót azért nem írtam, mert az valahogy evidens, még nekem is!:))
Vízhőmérő! Tényleg!
Buta kérdés! Ti hol veszitek a textil pelusokat? Hol lehet ilyet kapni (nem pesti vagyok)!
Egyébként tök jó dolgokat írtok, köszönöm!
bababoltok, tesco, cora, dm, rossmann
itt mind kapsz textil pelust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!