Mig gondoltok, miért élvezi pár paraszt azt, hogy az értékesnek vélhető válaszokat lepontozza? Engem ez nagyon bosszant - és sajnos nehéz megfogadnom anyu tanácsát -, hogy ne azt nézzem, mit mondanak, hanem, hogy KI mondja?
Látod, kedves első válaszoló, erről beszélek! Én felpontoztalak, valami PARASZT PEDIG LE!
Adnék nekik egy-két tippet, hogy szabadidejükben mivel szórakozzanak!
Á, ne is törődj velük!
A többség nem is szól hozzá, csak klikkel, mint akinek rángógörcs állt az ujjába :S
Sokkal fontosabb, hogy az adott válasz neked hasznos volt-e. Ne pazarold az energiáidat ilyen apró-cseprő bosszúságokra
Szép napot neked :)
azért teszi, mert paraszt :))))
de én pl nem a százalék alapján fogadom meg vki tanácsát...
Kedves Kérdező!
Visszakérdezhetnék, hogy te miért találtad hasznosnak az első választ annyira, hogy le kellett parasztoznod azt, aki nem találta annak? Megkaptad belőle a választ a kérdésedre, vagy közelebb kerültél hozzá, hogy megértsd a lepontózokat?
Mások vagyunk, másokat tartunk fontosnak az életben, és más az értékítéletünk. Attól, hogy egy válasz pl. 80%, mert valaki nem vélte hasznosnak, de a többség igen, attól az a válasz még hasznos, nem kellene ezen megütköznöd, és felháborodnod.
Amelyik válasz pedig pl. 30%-os azzal tényleg valami baj van.
Ha elegen pontoznak, objektívabb képet kaphatunk a válaszokról, többféle álláspontból, mint ha mondjuk csak te döntenéd el azt.
Sokan vannak itt olyanok, akik csak azért vannak fent, hogy pontozgassanak és a toplistán előre kerüljenek. Igazából nem látom értelmét, mert nem kap érte semmit, de mindegy. Én is azért jövök fel, hogy "okosodjak", vagy hogy segíthessek másoknak. És persze hogy bosszantó, ha olyan válaszokat pontoznak le, amik egyértelműen a kérdésre válaszolnak. Vagyis a drága lepontozók kicsi fogalomzavarban szenvednek!
Amúgy igaz az is, hogy bizony nem csak a 100%-os válaszok a jók, így én nekem sem a pontok a lényegesek. Na de könyörgöm! Ha nekem nem tetszik egy név, amit egy másik válaszoló ír, mert hogy neki az tetszik, akkor most miért pontozzam le? Semmi értelme. Oké, hogy nem vagyunk egyformák, de ettől függetlenül a válasza helyes, csupán a véleményünk nem egyezik. Én nem pontozok le senkit csak azért, mert más a véleménye! Pontosabban nagyon ritkán pontozok, amikor eget rengető hülyeséget írnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!