Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mig gondoltok, miért élvezi...

Mig gondoltok, miért élvezi pár paraszt azt, hogy az értékesnek vélhető válaszokat lepontozza? Engem ez nagyon bosszant - és sajnos nehéz megfogadnom anyu tanácsát -, hogy ne azt nézzem, mit mondanak, hanem, hogy KI mondja?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
időnként én is megütközök egyes válaszokon de hát ha ez a 100%....
2009. ápr. 22. 15:34
 2/9 A kérdező kommentje:

Látod, kedves első válaszoló, erről beszélek! Én felpontoztalak, valami PARASZT PEDIG LE!

Adnék nekik egy-két tippet, hogy szabadidejükben mivel szórakozzanak!

2009. ápr. 22. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Á, ne is törődj velük!

A többség nem is szól hozzá, csak klikkel, mint akinek rángógörcs állt az ujjába :S

Sokkal fontosabb, hogy az adott válasz neked hasznos volt-e. Ne pazarold az energiáidat ilyen apró-cseprő bosszúságokra

Szép napot neked :)

2009. ápr. 22. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

azért teszi, mert paraszt :))))

de én pl nem a százalék alapján fogadom meg vki tanácsát...

2009. ápr. 22. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Sokan csak a + pontokért csinálja és el sem olvassa a válaszokat, csak találomra lepontoz mindenkit vagy kérdésenként néhányat..Remélem a kérdező nem a pontozás alapján fog afelől dönteni, hogy számára melyik válasz volt hasznos vagy éppen haszontalan, hanem az eszére és a saját meglátására hallgat. Ne foglalkozz vele, ha nincs jobb szórakozásuk, ezzel játszanak és élvezik, ha nekünk nem tetszik :)))
2009. ápr. 22. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Kérdező!

Visszakérdezhetnék, hogy te miért találtad hasznosnak az első választ annyira, hogy le kellett parasztoznod azt, aki nem találta annak? Megkaptad belőle a választ a kérdésedre, vagy közelebb kerültél hozzá, hogy megértsd a lepontózokat?

Mások vagyunk, másokat tartunk fontosnak az életben, és más az értékítéletünk. Attól, hogy egy válasz pl. 80%, mert valaki nem vélte hasznosnak, de a többség igen, attól az a válasz még hasznos, nem kellene ezen megütköznöd, és felháborodnod.

Amelyik válasz pedig pl. 30%-os azzal tényleg valami baj van.

Ha elegen pontoznak, objektívabb képet kaphatunk a válaszokról, többféle álláspontból, mint ha mondjuk csak te döntenéd el azt.

2009. ápr. 22. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Sokan vannak itt olyanok, akik csak azért vannak fent, hogy pontozgassanak és a toplistán előre kerüljenek. Igazából nem látom értelmét, mert nem kap érte semmit, de mindegy. Én is azért jövök fel, hogy "okosodjak", vagy hogy segíthessek másoknak. És persze hogy bosszantó, ha olyan válaszokat pontoznak le, amik egyértelműen a kérdésre válaszolnak. Vagyis a drága lepontozók kicsi fogalomzavarban szenvednek!

Amúgy igaz az is, hogy bizony nem csak a 100%-os válaszok a jók, így én nekem sem a pontok a lényegesek. Na de könyörgöm! Ha nekem nem tetszik egy név, amit egy másik válaszoló ír, mert hogy neki az tetszik, akkor most miért pontozzam le? Semmi értelme. Oké, hogy nem vagyunk egyformák, de ettől függetlenül a válasza helyes, csupán a véleményünk nem egyezik. Én nem pontozok le senkit csak azért, mert más a véleménye! Pontosabban nagyon ritkán pontozok, amikor eget rengető hülyeséget írnak! :)

2009. ápr. 22. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Mindenkinek más lehet a hasznos, én pl. ritkán pontozok. De te meg azért válaszolsz egy kérdésre, hogy pontozzanak? Ez is ellentmondásos egy kicsit, amit írsz. Én nem a % miatt regisztráltam és olvasgatok, szólok hozzá (amihez tudok), hanem hogy számomra hasznos dolgokat olvassak és tanuljak mások tapasztalataiból. Ha 10%-om lenne, akkor is böngészgetnék tovább a kérdések között. Nem nézem, hogy ki hány százalékos válaszadó, nekem az a lényeg, hogy nekem hasznos legyen a válasz. Bár szerintem minden kérdés hasznos, vagy pozitív, vagy negatív értelemben, de hasznos!!!
2009. ápr. 22. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
A százalékokat már csak azért sem érdemes nézni, mert pl. valaki válaszol a kérdésesre és azt látod, hogy az illető 100%-os válaszokat ad, holott lehet, hogy az az első válasza az oldalon és éppen felpontozták, tehát 100%-os. De ha pár nap múlva megnézed, lehet, hogy már az 50%-ot sem éri el, mert időközben egy csomó hülyeséget összehordott és lepontozták.
2009. ápr. 23. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!