Anyukák! Akik egy héten 3-nál többször vagy akár minden nap is szeretkeztek a párotokkal, Ti kezdeményeztek vagy a párotok?
En vagyok a 4:57-es.
Pasi valaszolo: Orulok a jo hirnek. Es en is remelem,hogy tartos lesz.
Kerdezo: Nagyon sajnalom :(
Neked es a masik holgynek irom akinek a parja nem akar szexelni:
Ket fele lehetoseg:
- tenyleg ennyire nem leteleme a szex. De ezen tud valtoztatni mert az ember kepes megeroltetni magat. Kerdezo: ezek utan ne legyen lelkiismeret furdalasod ha veletlenul felrelepsz. Te megprobaltad, figyelmeztetted. Masik holgy: tudom,hogy faraszto es idegesito mindkettotoknek az,hogy mindig "emlekeztetni meg eroltetni" kell a szexet. Az irasodbol nem derult ki,hogy van-e gyereketek vagy hazasok,elettarsak vagytok. Ha nincs kotottsegetek akkor szerinte jobb ha keresel mast.
2. lehetoseg : Valami lelki,psziches oka ami meg gyerek vagy fiatalkorara vezetheto vissza. A pasiknak ritkabban vannak onertekelesi problemai mint a noknek ugy,hogy ezt nem gondolom (foleg,hogy ti kezdemenyeztek). Oszinte beszelgetes segithet de lehetoleg ne otthon es ne ugy,hogy a pasi epp a tv-t bamulja vagy a computer elott gubbaszt. Menjetek el valahova vacsizni kettesbe. Hatha egy kicsit lazabbak lesznek es konnyebben megnyilnak.
Sajnos én már minden formát kipróbáltam,hogy "megbeszéljük".
Totál sikertelenül....
Úgyhogy én már nem is kínlódok...tegnap is minden klappolt egy jó kiadós esti hancurhoz(szexi fehérnemű,egy pohár finom bor)Feljött a hálóba és ugyan bele is kezdtünk,de annyira lehetett érezni,hogy csak olyan kényszeredett(meg hát ugye ment a Conan,a barbár is)...hogy inkább mondtam,hogy hagyjuk a p.csába az egészet!!!
a pasi vagyok
nálunk már a tegnapi nap folyamát a párom mondogatta telefonban hogy nagyon vár haza, és amikor haza mentem már tudtam hogy ez nagyon jó éjszaka lesz, úgy is lett, anyit sexeltünk mint az elején egész éjjel, most totál fáradt vagyok de megérte, alig várom hogy haza menjek,, a rezgös durex gyürü az sokat segitett,
Örülök,hogy jól sikerült az estétek:))))!
Akkor itt rám már nem is lesz szükség :DDDD!!!
:DDDD
Aranyos vagy!Köszi...
:)))
ÓÓÓÓÓ!Bár az én férjem mondana ilyeneket nekem...
Remélem az ország másik végében vagy,mert még a végén szavadon foglak :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!