Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Akik egy héten 3-nál...

Anyukák! Akik egy héten 3-nál többször vagy akár minden nap is szeretkeztek a párotokkal, Ti kezdeményeztek vagy a párotok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 josek ***** válasza:

4:57

A Pasi vagyok, Már eszembe jutot hogy megtegyem csak túl lelkiismeretes vagyok, de a sex iskéne sokáig már nem fog ez igy müködni,,, lehet találkoznom kéne a kérdezövel:)

2011. szept. 2. 05:13
 22/61 A kérdező kommentje:
:)))))
2011. szept. 2. 06:52
 23/61 anonim ***** válasza:
4:57 es én is leírtam ide hogy a párom hogy dolgozik,és ugyanugy vagyok mint a kérdező,többször mondtam neki,csak az a baj,hogy akkor egy hétig max 2 hétig jó minden,és újra elutasító lesz.Most minden egyes ilyen alkalommal közöljem vele,hogyha ez így megy tovább,ha nem kapom meg tőle azt amire vágyom akkor egy másik ember karjába lök,igaz ilyenkor mindig észhez tér,és beismeri hogy igazam van.Nem tudom mit tegyek.
2011. szept. 2. 10:38
 24/61 josek ***** válasza:
utolsó!! de én azt nem értem egy pasi hogy nem akar sex-et, én örülnék ha egyszer kezdeményezne, de semmi sajnos, a fenyegetés se megoldás az igaz, de könyörgöm sexröl beszélünk,legjobb dolog az életben, és ezért ugy kell lassan könyörögni, nem akarom megcsalni de ez sem állapot 31-éves vagyok, nehogymár megtagadjam ezt a jó dolgot magamtol, párom 35
2011. szept. 5. 08:04
 25/61 anonim ***** válasza:
tudod ha tudnám erre a választ akkor nem kérdezném,párom 28 éves és ha éppen olyan akkor belemegy,csak utolag megbánom,mert nem is lesz tökéletes.Mindig azt mondja hogy fáradt,és fáradtan ki tudná csinálni.
2011. szept. 5. 12:05
 26/61 josek ***** válasza:

utolsó,

én mindig tudnám csinálni, fáradság! ugyan már,, szeretem a sexet de olyan keveset kapok hogy már szégyen, de már felhoztam a témát és belátta hogy tényleg elhanyagol a párom, ez már haladás, innen kell épitkezni tovább, ha sikerül heti 2 alkalom az király, onnan már megy magátol, ha meg nem akkor megkeresem a kérdezöt:)

2011. szept. 5. 12:16
 27/61 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDD
2011. szept. 5. 13:37
 28/61 josek ***** válasza:
és nálad kedves kérdezö van valami változás? mert akkor tényleg megkereslek:))
2011. szept. 5. 15:09
 29/61 A kérdező kommentje:

Volt egy nagy beszélgetés,azt hittem ,hogy nem csak hallja,hogy beszélek,hanem érti is.Na azóta sem történt semmi....

komolyan mondom...szégyen,nem szégyen...de néha elvonási tüneteim vannak....

2011. szept. 5. 21:09
 30/61 josek ***** válasza:
nálam lett változás, jót tett a beszélgetés belátta és olyan éjszakánk volt mint kapcsolatunk elején, szenvedélyes sok órás sex, remélem nem csak egy napra szolt
2011. szept. 6. 07:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!