Anyukák! Akik egy héten 3-nál többször vagy akár minden nap is szeretkeztek a párotokkal, Ti kezdeményeztek vagy a párotok?
Igen...így utólag már én is látom,hogy ez nem lesz jó így:(((Míg csak ketten voltunk,egy picit több volt a szex(heti1-2),de mióta babánk van jó ha havi 1 van.És ez nekem nagyon-nagyon kevés:(((
Eléggé el vagyok keseredve:(
Nálunk sincs szex azokon a napokon amikor melózik:(Heti 3-4 napot jár 12 órába,de utána már semmire nem lehet rávenni,mondjuk egyébként sem :(.Egy biztos,hogy nincs senkije!!!!
Nalunk felvaltva kezdemenyezunk. Heti 3-4 neha 5 szex is van. Egyikunk se birja sokaig szex nelkul. Raadasul az en ferjem is nehez fizikai munkat vegez, de a szexhez sose faradt.A fiunk szuletese sem valtoztatott semmit pedig bent volt es mindent latott.
Sajnallak kerdezo. Ne hidd,hogy egyedul vagy ezzel. Legjobb baratnom ferjenek is eleg a havi 1 alkalom. Nem lehet tudni miert, sose volt "nagy etvagyu". Csak szegeny baratnom viselni nagyon nehezen. Ok 26 evesek.
Tegnap leültünk és elmondtam neki,hogy ez vajmi kevés nekem...remélem értette is...
Kedves Utolsó!
Na igen...
a legtöbb pasi ilyen mint Te,és nagyon sok nő olyan mint az én férjem:(
Nekem hatalmas étvágyam volt mindig is,és kiválasztottam azt a férfit(nem hinném hogy sok ilyen van),aki bárhogyan is próbálkozom ,bármit is csinálok képes elküldeni a fenébe,mert épp egy jó film megy tv-ben:(((
kedves kérdező
örülhetne, én sohs nem utasíttanám el a páromat , én isnagy étvágyú vagyok de sajnos a páromat nem érdekli, hát igy jártunk nemigaz?
Az egyik tegnapi valaszolod vagyok.
Kedves Kerdezo es Ferfi valaszolo!
Nem birom ki,hogy ne irjak.
Nem akarlak egyikotoket se semmi rosszra batoritani mert gondolom szeretitek a parotokat de megmondom oszinten,hogy az aki nem kepes szeretkezni a parjaval es elutasitja, elfordul tole az megerdemli,hogy megcsaljak.
Egy (normalis)ferjet semmi nem hoz nagyobb izgalomba mint az ha a parja/felesege kezdemenyezi a szexet. Erre a ferfinek szuksege van.
Egy nonek ( ebben az esetben a kerdezo) pedig arra,hogy nonek erezhesse magat a ferje mellett. Es ez nagyban fugg a szexualis elettol is. Ha egy no kivanatos a parja szemeben akkor nagy valoszinuseggel nem lesznek onertekelesi problemai.
Kerdezo es ferfi valaszolo, uljetek le beszelni a parjaitokkal es magyarazzatok meg a helyzet komolysagat. Erre megoldast kell talalni. Ha kell egy kicsit kemenyebben. Nem ugy,hogy : ha nem szexelunk akkor felrelepek. De meg lehet mondani,hogy ha nem kapod meg itthon amire vagysz akkor elobb-utobb mashol fogod keresni.
Hatha ez eszhez teriti oket.
Nalunk a barati korbe volt ilyen eset. Evekig!!!! nem volt szex a ferj es feleseg kozott (feleseg nem akarta). Es egyszer csak a ferj felrelepett. Persze az asszony kiborult, meselte mindenkinek. Mi meg mondtuk neki,hogy ezt magadnak csinaltad,mert nem torodtel a ferjeddel, edd meg amit foztel.
Kivanom,hogy rendbe jojjon a hazaseletetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!