Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Házilag készített popsikrémbe...

Házilag készített popsikrémbe mit tennél?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy elhagyom a klasszikus hatóanyagokat (pl körömvirág), és kicsit különlegesebbel próbálkozom.

Erre gondoltam (arányokon még gondolkozom)

mangóvaj

bázisolajnak jojoba

karnaubaviasz a vízlepergetés miatt

tamanuolaj

görögdinnyeolaj

Vajon pár csepp teafát tehetek-e bele? Még csak most kezdtem a kotyvasztást nemrég, így elkelne pár jótanács :)

2011. aug. 21. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%

Nem lesz szimpatikus, de két évesen már popsikenőcs kevergetés helyett talán bilire vagy vécére kéne szoktatni.

Úgyhogy fenn tartom két éves gyereknek nem popsikenőcs meg pelenka kell. Hanem egy anya, aki szobatisztaságra szoktatja a gyereket. És nem hagyja állni a saját végtermékébe és akkor nincs gond a popsival sem.

2011. aug. 22. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Itt nézz körül: [link]
2011. aug. 22. 13:01
 13/14 A kérdező kommentje:

Annyira tudtam, hogy nem úszom meg a kioktató, tudálékos válaszokat!

Képzeljétek, már a bilire szoktatásnál tartunk, de amíg használ pelenkát, addig kenem neki és kész. És mivel már a végén járunk a pelenkás időszaknak, gondoltam, nem zarándokolok el az orvosig receptért, hanem keverek neki én.

KÉREM SZÉPEN OKOSKODÁS HELYETT A KÉRDÉSRE VÁLASZOLNI! VAGY HA NEM TUDSZ, AKKOR SZÁDAT BEFOGNI!

KÖSZI

2011. aug. 22. 22:49
 14/14 A kérdező kommentje:
cosmio.hu-t még nem ismertem, nagyon köszönöm!
2011. aug. 22. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!