Milyen fából készített játékokat vennétek a gyereke (i) teknek szívesen 0-6 éves korig? (internetes webáruház indítása miatt érdekelne)
Én egész kicsinek nem vennék fa játékot. A picik mindent a szájukba vesznek, rágcsálnak. A legjobban kidolgozott fa játékról is válhatnak le szálkák a gyerek nyála hatására. A festést vagy lakkozást szintén képesek lerágni.
Én a fiamnak 3-4 éves kora előtt nem veszek ilyen játékokat a fent felsorolt okok miatt. Egyébként majd építőkockákat szeretnénk neki.
Látom 0 %-ban hasznos a válaszom...gratulálok az ostoba, idióta és még sorolhatnám milyen bunkó anyukáknak!
Én speciel a kérdésre válaszoltam, de úgy látszik sokan el sem olvassák, csak nagy garral a saját képzelt felsőbbrendűségük tudatában pontoznak le mindegy mit, és kit és milyen választ.
Megjegyzem 19 hónapos a lányom, és 14 foggal rendelkezik! NEM rágja a fa játékokat.
Én mindenből csak kizárólag fát veszek. Ami műanyag, azt mindet kaptuk. Eleve, ha rág valamit a baba, akkor természetes anyagot rágjon, kínai műanyagot.
fa csörgőkarikák, cumizsinór (a zsinór meg a csat részén kívül fa kockácskák, golyók, bohóckák)
formaválogató, torony, (építő)kockák
tolom-húzom játék
később fakanalak, kerti eszközkék
babaszoba dekoráció (tartók, fogasok, névtáblácskák)
nekem tetszik nagyon az ötleted!!! :)
az én lányom 12 hónapos, így a piciknek való játékokkal jobban képben vagyok...
utolsó vagyok, félreírtam. NE kínai műanyagot.
kedves lepontozott anyuka, ne vedd a szívedre. a fischer price-mániás trendi anyukák majd a 4 évesüknek is műanyagot vesznek, és az ő gyerekük nem erdőbe, vadasparkba megy majd kirándulni, hanem dvd-t néz otthon, vagy játszóházban steril műanyagot szopogat.
Én is a fa játékok híve vagyok, volt fa csörgőnk is, sokfélét el tudok képzelni belőle. Ezerszer inkább fa, mint műanyag játékokat veszek. Van persze műanyag is, de a fa tartósabb, szebb sok használat után is.
Próbálj társasjátékokat kitalálni!
OFF:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:05
Kedves válaszoló! Attól, hogy valaki megveszi a minőségi FP játékot, még nem mániás és főleg nem trendi anyuka. Én képzeld ugyanúgy megveszem a FP játékot és a fa játékokat is és igaz még csak 15 hónapos a fiam, de már járt állatkertben is és nem "csak" a műanyagot rágja!
Felháborító, amit írsz, már ne is haragudj! A vadaspark, a játszóház és a dvd nézés nem zárja ki egymást és szerintem mindegyik hasznos a maga módján.
Kissé szűklátókörű vagy szerintem.
Kedves kérdező: új ötletem nincs, de amiket előttem felsoroltak, nagyon jók!
Ugyan nem játék, de pl. a kisfiamnak vettünk fából készült figurás betűket és azzal írtuk ki az ajtajára a nevét, és sajnos nem hazai terméket találtunk csak ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!