Barátnőm pici babájának szeretnék saját kezűleg készített játékot/vagy bármi mást/ készíteni. Hol találok jó ötleteket?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 11:11
1/5 anonim válasza:
www.etsy.com
www.meska.hu
ha irsz konkrétumot ajánlok pár ötletet.
- technika- anyag, mennyire vagy ügyes stb.
varrógéppel v. kézzel ilyesmiket.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Szerintem csinálj neki adventi naptárat! Én is azt kaptam a barátnőmtől, nagyon jól jött, itt írtam róla:
A többi persze attól függ, mihez értesz, csinálhatsz egy hímzett képet vagy egy horgolt takarót is, ha az adventi naptárhoz nincs kedved.
5/5 anonim válasza:
Készségfejlesztő kocka: Minden oldalán más-más dolog van. Az egyik oldalon zippzár, másikon tépőzár, harmadikon csat, negyediken patent, legyenek rajta címkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!