Sinlac-kal készített étellel tovább bírja a babátok? Tartalmasabb? Szerettek ezzel ételt készíteni?
Figyelt kérdés
6 hó körüli babák anyukái írjatok légyszi.2010. aug. 7. 22:03
1/7 anonim válasza:
Az én kislányom szereti. Nem adtam még neki csak úgy natúran, mindig valamihez keverve. Inkább sűrítek vele. Levest, főzeléket. Nem mondhatnám, hogy tovább bírja, mert tartalmasabb. CSak azért készítek vele néha ezt-azt, hogy változatosabban étkezzen, meg vannak benne vitaminok, ennyi.
2/7 anonim válasza:
Vettem én is és igen laktató, de iszonyat édes, brutálisan agyon van cukrozva, így inkább leálltam vele. Helyette a nestlé rizses pépjét ettük ennyi idősen.
3/7 A kérdező kommentje:
Van benne cukor??? Nem is néztem.
2010. aug. 7. 22:16
4/7 anonim válasza:
Rizsliszt van benne, ami szőlőcukorrá van alakítva!
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor az nem gáz, ha jól gondolom.
2010. aug. 7. 23:15
6/7 anonim válasza:
Én mindig adok nekik,4 hós koruk óta,most vunk 9 hósak.Sokkal tartalmasabb,az enyémeim nem laknának jól csak úgy főzivel v gyümölccsel.Add neki bátran,hisz nekik van kitalálva.
7/7 anonim válasza:
harmadik vagyok!)
Szia!
Én 5 hónapos kora óta adom a babámnak, most 16 hónapos!
90%-ban, ezzel dúsítom a gyümit és főzit!
Sőt, régebben a vacsi csak sinlak volt a babámnak ízlett magában is! Tényleg a babáknak van kialakítva az összetétel, amit tartalmaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!