Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor ébredt fel benned az...

Mikor ébredt fel benned az érzés, hogy anya szeretnél lenni?

Figyelt kérdés
Utána mennyi ideig próbálkoztatok?
2011. aug. 20. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Soha nem éreztem azt, hogy anya szeretnék lenni, de ellenvetésem sincs az anyaság ellen. Csak nem jött az érzés.

Aztán 36 évesen azt gondoltam, most már kéne egy lurkó a házba (de még akkor sem volt érzés).

Meg is fogant, megszületett idén májusban.

Imádom, és most már tudom, hogy imádom a gyerekeket, és imádok anya lenni.

Csak eddig nem tudtam erről, mert nem volt soha részem gyerekekben, babákban.

2011. aug. 22. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Mikor az akkori párom (mostmár férjem) felhozta nekem 2 hónap járás után, hogy szeretne tölem egy babát. Tudtam, hogy ö az igazi nekem, és úgy éreztem, így lesz teljes az életünk. Most lesz 1 éves a lányunk :)

Érdekesség, hogy elötte akikkel jártam, jópáran szerettek volna gyereket tölem. De nem a jövöben, hanem úgy szinte azonnal. Én meg azonnal hanyatt-homlok menekültem még az ötlettöl is (meg az illetötöl is) :D

23/N

2011. aug. 22. 17:00
 13/13 anonim válasza:

46 éves vagyok. Mindig azt hittem egyszer eljön az érzés, hogy szeretnék gyereket. Volt olyan párom is aki szeretett volna, de mindig csak az az érzésem volt, hogy még nem. Időnként nagy volt rajtam a nyomás a környezetemtől is, de nem zavart, ez az én életem.

Aztán amikor 40-41-42 voltam megkérdeztem a nőgyógyászt mit lát, lehet-e még? Azt válaszolta még igen, de már ne sokáig húzza az időt.

Már 46 éves vagyok, az érzés, hogy egyszer gyereket szeretnék mindig megvolt, de a ,,most szeretnék" sosem jött el. Most azt érzem, hogy örülök hogy nincs. Nem vagyok büszke rá, szerintem egy nőnek gyereket kell szülnie és tisztelem azokat, akik szültek. Mégis azt gondolom, ha sosem jött az érzés, akkor jobban tettem, hogy nem szültem.

dec. 28. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!