nekem terhességem alatt smemi lyen érzésem nem volt. de ahogy kibújt, és odarakták a mellkasomra, egyből ezt éreztem. amúgy nem vagyok pedog egy patetikus típus..... mert te még nem érzed? mennyi idős a babád?
2010. jún. 22. 12:41
2/32 anonim válasza:
Nekem is kb. valahogy akkor jött el, amikor hazajöttünk a kórházból, rá pár napra. A kórházban úgy éreztem magam, mint egy földönkívüli, annyira fura és szokatlan volt az egész helyzet. Itthon már megnyugodtam. :)
Egyébként most, hogy már folyamatosan beszél, és felkérezkedik az ölembe és átöleli a nyakamat és hozzám bújik, most sokkal de sokkal erősebb ez az érzés.. :) Most érzem úgy istenigazából, hogy elszakíthatatlan tőlem.
2010. jún. 22. 12:43
3/32 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél változó. Mi annyira akartuk a babánkat, hogy én terhesség alatt is nagyon kötődtem hozzá, amikor megszületett akkor ez az érzés hihetetlenűl erős lett.
2010. jún. 22. 12:59
4/32 anonim válasza:
Nekem akkor, amikor először aggódtam valamiért vele kapcsolatban. Az első gyerekemet sajnos egy naposan elvitték az intenzív osztályra. Az ajtaja előtt kapott el az érzés. Megfogadtam, hogy soha többet nem hagyom, hogy elvegyék tőlem (hat hónapos koráig még az Apjának sem hagytam, hogy kettesben legyen vele, totál elmebeteg voltam). A másodiknál amikor besárgult ő is, rettegtem, hogy nehogy nála is olyan súlyos legyen a baj, hál' Istennek nem lett. Ez úgy emlékszem olyan 2,5 naposan volt.
2010. jún. 22. 14:50
5/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
De nem a szeretetre, féltésre gondolok, hanem konkrétan az anyaság érzésére.
2010. jún. 25. 22:56
6/32 anonim válasza:
Nekem 3 hónapos múlt már a lányom de még mindi furcsa érzés, Amikor alszik még mindig megszoktam bámulni és alig tudom elhinni hogy az én babám és Ő bennem volt.
2010. jún. 25. 23:05
7/32 anonim válasza:
Én akkor éreztem amior először azt mondták,hogy itt a kisfia anyuka.
2010. jún. 25. 23:07
8/32 anonim válasza:
Nekem akkor, amikor szülés után 12 órával behozták a babámat a szobámba.
Csak ültem és néztem a békésen alvó kis apró emberkét, aki nemrég még a pocakomban volt.
Sírtam, alig tudtam felfogni, hogy ANYA lettem.
Rá 22 hónapra született még egy gyermekem.
Csodálatos érzés anyának lenni!
2010. jún. 25. 23:07
9/32 anonim válasza:
Nekem mikor megszületett a kislányom, a szülés utáni napokban nagyon furcsán éreztem magam. Nem igazán tudtam hová tenni az érzéseimet.Az nayaság érzése most kezd bennem igazán realizálódni. Most 4 hónapos Izabell!
2010. jún. 25. 23:12
10/32 anonim válasza:
Olyan igazán, nagyon mélyen? Emlékszem, mikor tudatosan megfogta a kezem a fiam és odahúzott a kiságyban fekve magához, majd elaludt. Forróság öntött el, aztán valami végtelen, önzetlen szeretetet éreztem, ami a kisfiamból áradt. Feltétel nélküli, mély szeretet. Ezt éreztem. Én ekkor értettem meg, ki is Ő valójában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!