Mikorra jön el az az érzés, hogy a babám az én gyermekem és én anya lettem?
Az első babámmal akkor tudatosult hogy anya lettem mikor a kórházba ki kellett tőlteni egy papírt és ott áll nagy betűkkel ANYA NEVE..........és én majdnem a saját anyámét írtam be.Akkor eset le a 20 fillér,hogy hoppá,már nem pocakos leányzó vagyok,hanem anyuka.
A második babámnál már terhesség alatt éreztem mikor 5 hetesen balesetem tőrtént és félő volt,hogy megmarad-e a baba.
Hát nem tudom, nekem furcsa, hogy van akinek rögtön amikor megszületett már tudatában volt és felfogta, érezte, hogy ANYA.
Mert igazából nekem most lesznek 1 évesek az ikreim. Ez idő alatt rengetegszer tudatosult bennem, hogy anya vagyok, de ez nálam úgy van, hogy még a mai napig vannak olyan pillanatok, amikor rá kell ébrednem, hogy jé, van három pici babám??!! És nekik én vagyok az anyukájuk. Hihetetlen érzés. Szóval én a születésük pillanatában még nem fogtam fel. Bár lehet az is közrejátszik, hogy én egész terhesség alatt arra koncentráltam,minél tovább benn legyenek, egészségesek legyenek és nem is igazán tudtam felhőtlenül élvezni, mert mindig bennem volt a félsz is. Épp ezért amikor odahozták hozzám őket mázasmaszatosan talán inkább az volt bennem, hogy igen, sikerült! Egészségesek és gyöngyörűek!
8:13-as ikres anyuka!
Miért olyan hihetetlen, ha valakiben már akkor tudatosul az anyaság érzése, amikor születés után beviszik hozzá a szobába a gyermekét????
9 hónapig vártam rá, boldog voltam, hogy végre itt van velem.
Olyan gondolatok cikáztak a fejemben, hogy most már gondoskodnom kell róla, ami óriási felelősség.
Az a baj, hogy sokan nem tudják elfogadni más véleményét.
Azért mert neked nem jött rögtön az anyaság érzése (ami szintén természetes reakció) attól még elfogadhatod, hogy másnak elöbb kialakul.
Fogadjuk már el egymás véleményét! Mindenki máshogy éli meg ezt is!
Amúgy én is remegve vártam az első anyák napját (sajnos lebetegedett a lányom, így elmaradt :((((
Ja, és "hát"-tal nem kezdünk mondatot!
5:36-os: nem tudom, miért kell rögtön támadásnak venni, amit írtam????!!!! Te vagy felháborodva, kötözködsz, kit érdekel, hogy nem kezdünk háttal mondatot. MIért kell belekötni. Ha kihagyok mondjuk egy betűt, vagy elírom, abba is belekötsz?? Miért? Nem bírod ki?
EGyáltalán nem úgy írtam, hogy kötekedésnek tűnjön. Nem azt írtam, hogy márpedig én ezt nem hiszem el, és ilyen nincs. Azt írtam, hogy NEKEM furcsa. És leírtam, hogy valaszínűleg nekem miért az.
Te akarod felhívni a figyelmet, hogy ne kötözködjünk itt egymással, amikor te teszed ezt. Ha meg ezen a kijelentésemen megsértődtél, akkor nem is vagy érdemes arra, hogy vitatkozzak veled, hisz úgyse fogjuk egymást megérteni, ha nem tudsz a sorok között olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!