Mi a véleményetek arról, ha egy 11 éves fiút még az apja fürdet és töröl meg és úgy kezel mint egy kisóvodást?
Kedves kérdező!
Lehet hogy megviselte a szüleinek a válása, de ennyire?!?! Az apa teszi tönkre.A gyereket hagynunk kell élni, létre hozni a maguk kis világukat,meg az hogy még az apja fürdeti..... majdnem kiestem a székből mikor ezt olvastam.Nem lehet ennyire elkényeztetni egy gyereket, mert sosem tanulja meg a dolgokat. Jó, ha ilyen korban már felkészülnek az életre, mert ha így folytatják 25 éves korára életképtelen lesz a fiú.
Érdekes jelenség! Az én lányom 2 évesen maga törülközött! A saját lábán közlekedett!
Ott egyértelmű,hogy nem az apuka,hanem az apuka és az anyuka együtt rontották el!
Hogy éjszaka felsír a gyerek,az lehet a válás következménye,de ahogy az apuka hozza-viszi-fürdeti... na az már részemről természet ellenes dolog,tekintve,hogy egy egészséges fiúról van szó!
Én magunkból indulok ki! Az első gondolatom az volt,mikor írtad,hogy van még egy 19 éves fia,hogy a kisebbikkel azért bánik úgy mint egy hímes tojással,mert jobban ragaszkodik hozzá,ő a kisebb. De aztán eszembe jutott,hogy az én párom is mennyire imádja a lányait,de nem kényezteti agyon őket! Hagyja,hogy fejlődjenek,ha valamit tudnak,akkor csinálják!
A pasival nagy gondok lehetnek! Ha az én barátnőm lenne vele,akkor sem tudnék mást mondani,mint hogy beteg a csávó,hagyja ott! Bocs,de barátnőd sem komplett,ha ilyen palitól szeretne gyereket!
Üdv:2 és 4 éves csajok anyukája!
Semmi. Ennél rosszabbról is hallottam már.
Előzőnek: nem biztos, hogy annyira nem normálisnak kell azt a csávót beállítani. Lehet, őt is így kezelték a szülei és azért azt hiszi, hogy ez a normális. Ha megmondanák neki, hogy nem így kell, lehet, meg is értené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!