Szerintem 11 évesen már nem is kéne, hogy bárki fürdesse, mennie kéne egyedül is. De tényleg nem normális.
2011. jún. 10. 08:32
4/32 anonim válasza:
Számomra elég fura, nem egy 11 éves, egy nyolcéves is képes megfürödni egyedül.
2011. jún. 10. 08:40
5/32 anonim válasza:
Ha a lány mozgássérült, vagy béna, és nem tud egyedül fürödni, akkor nem ciki. Egyébként igen.
2011. jún. 10. 08:43
6/32 anonim válasza:
Igen, ciki.
2011. jún. 10. 08:44
7/32 A kérdező kommentje:
A barátomról van szó, és én is nagyon felháborodtam ezen, amikor megtudtam, de ő azt mondja,hogy kicsi kora óta ő rendezi, és neveli!Mivel én sem tartom helyesnek, meg is mondtam elég nyíltan a véleményem,és most el is távolodtunk egymástól ez miatt! Ezért kérem a véleményeket, hogy más is úgy gondolja mint én, vagy csak én csinálok belőle nagy ügyet? Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 10. 08:46
8/32 anonim válasza:
lehet h ez nem fog tetszeni
de szerintem nem ciki
miért ne ha mind a ketten igénylik és szeretik
nekem 9 éves a lányom és igenis szereti ha megfürdetik akár az apja akár én akár a nagyija
és különben is a hátát úgysem tudja egyedül megmosni :-)
egyébként meg ne azzal törődj h mások mit gondolnak csináld ahogy neked jó
2011. jún. 10. 08:47
9/32 anonim válasza:
aham
szal még egyedül álló apa is? akkor meg pláne nem az sőt szerintem meg szép dolog h ennyire figyel a lányára
egyébként meg ne szólj bele h mit csinál elvégre nem a te lányod és nevelés ügyileg semmi közöd hozzá
persze lehet véleményed de tartsd tiszteletben azt amit csinál !!!
2011. jún. 10. 08:50
10/32 anonim válasza:
Kommentedhez: tényleg nem csak te látod cikinek.
Apukának rá kéne szoktatni a kislányt, hogy mosakodjon meg egyedül. Egy ekkora, értelmes gyereknek már menni fog.
Basszus, lehet, hogy lassan menstruál a lányka... Erre is fel kéne készíteni, valószínűleg a betétet sem apuka akarja cserélgetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!