Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ciki, ha egy 11...

Szerintetek ciki, ha egy 11 éves lányt az apukája fürdet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 08:20
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást!Sajnos én sem tudom, hogy mit gondoljak!Válaszaitokban vannak érvek, és ellenérvek!Van aki nyitottan és van aki konzervatívan neveli gyermekét! Mindenki a saját belátása szerint, és mindannyian abban reménykedünk,és abban a tudatban, hogy tökéletes útmutatást adunk gyermekeinknek!Ám amit mi normálisnak hiszünk, arról más épp az ellenkezőjét valja... valószínűleg maradok a saját konzervatív gondolkodásom mellett, és továbbra is az a véleményem, hogy egy apuka ne fürdesse a 11 éves lányát, akin már mutatkoznak a nővé érés válás jelei!
2011. jún. 10. 12:50
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Teljes mértékben egyet értek Veled! Ez már annál több, mint hogy segít hajat vagy hátat mosni a lányának. Az is teljesen normális, ha bemegy valamiért amikor a lánya fürdik. De egy 11 éves egészséges lánynak EGYEDÜL KELL FÜRDENIE!!!
2011. jún. 10. 12:57
 23/32 anonim ***** válasza:
51%

Fuu én is 11 éves vagyok szerintem az a hapi..öö...hát szóval vannak pedo hajlamai : D

Én kb. 5 éves korom óta egyedül fürdök szóval nekem ez egy kicsit (nagyon) furi :S

És bocsánat azzal a pedós dologgal senkit nem akartam megbántani csak így elsóre az ugrott be :$

11/L

2011. jún. 10. 13:31
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak az a baj, hogy lehet még nem tudni, de később ez komoly pszichés és lelki sérüléseket okozhat a gyerekben és akadályozhatja a párkapcsolatok kialakításában. Vagy esetleg ha a kislány rájön, hogy bizony ez nem szokás, akkor összezavarodik, stb. Meg hát igen mondjuk azért ha csak bemegy apuka és megmossa a hátát, akkor még arra talán azt mondanám rendben, de a tényleges együtt fürdés az nagyon túlzás. Nekem tesómmal elég szoros kapcsolatom van, még sem fürödnénk soha együtt, sőt már 10körül sem tettük, szülővel meg végképp nem.
2011. jún. 10. 13:32
 25/32 anonim ***** válasza:

Egyetértek Veled, kérdező!

Habár ez nem ciki/gáz kérdés, hanem a lány későbbi életére nagy hatással lehet, tehát komoly dolog. Szerintem ez nem egészséges, normális dolog!

Én pl. már 6-7 évesen egyedül fürödtem, csak a hajamat mosta meg anyu, hogy ne menjen a szemembe a sampon, rendesen ki legyen mosva a sampon a hajamból, no meg ő szárította. Persze sokáig be-benézett hozzám, amikor fürödtem, hogy minden rendben van-e, de ez megint más. Ez a szülői aggódás, féltés, ami természetes, normális dolog.

Szerintem egy 11 éves lány fürdetése kicsit túlzás.

16/L

2011. jún. 10. 18:17
 26/32 anonim ***** válasza:
Hát én is 11 éves vagyok. Kb. 4-5 éveskoromig a tesómmal füröstem utána még 1-2 évig fürödtek. De igzából már 10 évesen is érnek a lányok szal ://
2011. jún. 19. 12:51
 27/32 anonim ***** válasza:
anya még oké, de apa semmiféleképpen nem!!!!!!!
2011. jún. 20. 12:08
 28/32 anonim válasza:

minek igy szivatni minket vazze? ez nem ciki, hanem nem normal! beulsz a kadba s megmosod magad, ez ennyi.11 evesen erre ne legyen kepes? ilyenkor furoggyon egyedul a kis leanyka...

11/F

2011. dec. 10. 17:56
 29/32 bubus2 válasza:
Anyám.... én már 6 évesn egyedül fürödtem nem hogy 11 évesen, majd kamasz korában is fürdetni akarja? szerintem valami nem jól van az ipsével...
2011. dec. 19. 10:52
 30/32 anonim ***** válasza:
banyeeeeg a szörnyű az hogy átlag gyereket csak akkor kell 5 éves kora után felügyelni fürdésnél ha jellemzően elsumákolja egypár testrészének a sorbavételét pl öcsém haja foga füle jellemzően ilyen 10 éves körül volt amikor anyám muszályból ellenőrizte, irányította de amúgy le kell tudnia fürdeni a sumákság meg tök 8 de ott a "koleszfürdés" deó+parfüm+rágó esetlegesen átvedléssel kombinálva
2012. márc. 24. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!