Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ciki, ha egy 11...

Szerintetek ciki, ha egy 11 éves lányt az apukája fürdet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 08:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
A lány mozgásképtelen? Nem azzal van baj, hogy apukája fürdeti, hanem 11 évesen már illene egyedül fürödnie. Ekkora lánynak egyedül kéne fürödnie.
2011. jún. 10. 09:02
 12/32 anonim válasza:
95%
A szeretetet és a figyelmességet más dolgokban is ki lehet fejezni. 11 éves lányt már ideje volna ilyen téren magára hagyni, mert a későbbiekben mentális problémákhoz vezethet.
2011. jún. 10. 09:05
 13/32 anonim ***** válasza:
85%
Egy 11 éves lány már kezd nőiesedni. Nő a melle, szőrösödik a puncija. Egy egészséges 11 éves lányt ne fürdessen sem az apukája, sem más! Nem az apuka személye a gond, hanem az, hogy még mindig fürdetni kell egy ilyen nagy lányt. Persze, ha nem tud egyedül, mert olyan súlyos beteg, vagy olyan súlyos mozgássérült, akkor egész más. Akkor annak kell segíteni, aki vele van és azt mindegy, hogy milyen nemű. A kórházakban is vannak férfi ápolók és róluk sem gondol senki rosszat.
2011. jún. 10. 09:09
 14/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egyébként egészséges gyermekről van szó!Tudom, hogy nagyon szereti a lányát, és nem is szeretnék bele avatkozni a nevelésébe!Nekem is van lányom, és már 8 éves kora óta nem fürdetem, pedig az anyja vagyok!
2011. jún. 10. 09:19
 15/32 anonim ***** válasza:
93%

Na engem itt jól lefognak pontozni :-D

Vegyük pl. az én lányaimat. A nagy 12, a következő 10, a kicsi 8. Szerintem semmi kivetni való nincs benne, hogy apuka bemegy a fürdőszobába, mikor fürdenek. Néha még a nagy is megkéri, hogy segítsen neki hátat mosni, vagy testápolóval bekenni a hátát. Mivel cikibb ez, mintha engem kérne meg? Hisz az apja? Sose fog rá NŐKÉNT tekinteni, neki mindig is a pici lánya marad. Én is szerettem, mikor még 18 évesen anyum megmasszírozta a hátam, vagy apu bekente a hátam naptejjel, hogy ne égjek le stb.

Vagy pl. nekem pont apum magyarázta el betét használatot, mert anyum nem volt otthon, mikor épp megjött, én semmi kivetni valót nem látok benne utólag sem. Nekem ugyanolyan a viszonyom apukámmal, mint anyukámmal. Ahogy a férjemnek is a lányainkkal. Nincs semmi ciki a kapcsolatukban. És én örülök neki, hogy ha egyszer ne adj Isten, valami történik velem, akkor is tudnak az apukájukkal bármiről beszélni tabuk nélkül.

2011. jún. 10. 09:22
 16/32 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Az én lányaim 7,5 és 9 évesek, én az anyjuk vagyok, de már nem fürdetem őket. Csak a hajukat mosom, abban segíteni kell, de a napi fürdés és tisztálkodás már az ő feladatuk.

Apuka mégis meddig óhajtja fürdetni a lánykáját?

2011. jún. 10. 09:29
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

De mit jelent hogy apuka fürdeti?? Mert az nem mindegy!!! Ha hosszu a haja és segit neki leöbliteni,megmosni a hátát,benéz hozzá fürdés közben vagy valami,vagy akár csak bent van vele és beszélgetnek az annyira nem ciki,ha nekik igy jó és igénylik.

De mondjuk ha az egész testét apuka szappanozza be és mossa meg,az már érdekesebb.

2011. jún. 10. 09:35
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért aközött tényleg nagy különbség van, hogy apuka fürdeti teljes egészében, vagy csak bent van, amikor a lány fürdik, és beszappanozza a hátát...
2011. jún. 10. 10:16
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
azért már annyira nem kicsi hogy ne tudjon egyedül fürdeni :/
2011. jún. 10. 10:36
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez már túlmegy azon, hogy segít neki hajat, vagy hátat mosni, esetleg valamiért bemegy, mikor a lány fürdik. A kérdésben arról volt szó, ha jól értem, hogy az apuka fürdeti teljesen a lányát, ami nagyon nem természetes egy 11 éves egészséges lány esetében! A punciját és a fenekét is az apukája mossa? Ez nagyon beteges, ha így van!
2011. jún. 10. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!