15 hónapos babámmal hogyan szeretessem meg újra a fürdét?
Figyelt kérdés
Pár napja sajnos a szemébe ment a sampon azóta nem tudom betenni a kádba.2011. máj. 30. 07:52
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg azt,hogy a ti kádatokba ültök bele,hacsak nem zuhany van.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyire balga a kérdés, de nem könnymentes sampont használtál?
Talán mutasd meg neki a samponos flakont, és magyarázd el, h nincs semmi a vízben, hab se. Meg vigyél oda vmi új játékot, olyat amit beletehetsz a vízbe. Hátha felkelti az érdeklődését.
Hmmm... A kisfiam imádja áztatni a kezét a csapban a folyóvíz alatt. Esetleg ültesd üres kádba, és a zuhanyból csordogáló vízzel játszatok, míg meg nem telik. Az én fia a zuhanyzástól fél, a hangos, erős sugárban jövő víztől. De a csordogálót szerintem élvezné.
Jobb ötletem nincs.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
könnymentes sampont használok, de mégis megijedt........
2011. máj. 30. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!