Ki, milyen sorrendben fürdet?
Figyelt kérdés
Először etettek és utána fürdés vagy fordítva? Nektek sikerül mindig ugyanolyan időben fürdetni? Nekem 2 hetes a kislányom, de még nem igazán tudtuk beállítani, mert össze-vissza kel fel.2011. júl. 26. 17:36
1/9 anonim válasza:
Először fürdés, utána etetés, 1 éves koráig este 7-kor fürdettem, már 1,5 éves és 8 körül van a fürdés.
2/9 anonim válasza:
Fürdés, szopi, alvás. Nálunk 3 napos kora óta, mióta hazajöttünk a kórházból, ez a menetrend. Fél8kor füdetek, ha kellett felébresztettem, de nem tologattam.
6 hónapos kisfiú anyukája
3/9 anonim válasza:
2 hetesen még ne csodáld, ha nincs napirend :) Az a fontos, hogy tevékenységek azonos sorrendben folyjanak. A babákban nincs óra, hogy tudják, mikor mit kell csinálni. Én az első 2 hónapban még délelőtt fürdettem a picit, mert a 3 nagy mellett így volt számomra könnyebb. Aztán tettem át a fürdést estére, általában 7-fél 8 körül fürdettem, de ha bealudt, nem ébresztettem fel csak a fürdés miatt.
Először fürdettem (néha kutyafuttában, mert éhes volt és sírt), utána szoptattam, így nem kavarodott fel a gyomrában a tej.
4/9 anonim válasza:
Az enyém most 10 hónapos. Eleinte nekünk sem ment mindig ugyanakkor, kellett egy kis idő, míg beállt. Szerintem nem szabad körömszakadtáig ragaszkodni pontosan az időhöz. Én nem ébresztettem fel, nem tragédia, ha fél órával később fürdik. Utána evés, alvás. Ne aggódj, be fog állni a menetrend!
5/9 anonim válasza:
2 hetes? tökmindegy, szerintem 3 hónapos korig úgysem lesz igazi napirend. Én vártam etetés után fél órát, hogy ne bukja vissza a vízbe a kaját. Evés előtt nem fürdettem, mert éhesen biztos ordított volna. Ne görcsölj, úgysem siettek sehová :) Tök mindegy fél óra ide vagy oda.
6/9 anonim válasza:
ja, és én 6 körül fürdettem, NEM ébresztettem fel, örültem, ha aludt. 3 hós koráig meg csak kétnaponta, nem volt koszos, nem bukta össze magát.
7/9 anonim válasza:
Először fürdetés utána evés, hogy ne bukja vissza. Eleinte 7-kor fürdettem, de amikor bejött a kánikula áttértünk 8 órára, mert csak este 7 felé tudtam kivinni sétálni. Azóta is maradtunk 8óránál. 4 hós a lányom.
8/9 anonim válasza:
Ma fél 9 lesz, mert egész du. nem aludt és 7-kor végre elaludt. Én nem ragaszkodom olyan görcsösen az időponthoz.
9/9 anonim válasza:
Fürdés, evés. Az én 7 hónaposom este 8- fél 9 között fürdik és utána eszik. Aztán elájul. Eszembe sem jutott 8 óra előttre tenni a fürdetést, hiszen nem várhatom el tőle, hogy este 7-től reggel 8-ig aludjon. Így viszont este 9-től reggel 7-8-ig alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!