Kötényhas ellen valami?
Ugyan ezzel küzdök én is, pedig már négy éve szültem, de a hasam most is lóg, hiába fogytam le.
De sajnos mindenhol azt a választ kaptam, hogy ezen csak műtéttel lehet segíteni. Az meg 100 ezer forint körül kezdődik, legalább is két éve ez volt a legalacsonyabb ár, amivel találkoztam. Ennyim szerintem nem mostanában lesz :S Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy ez egy későbbi terhességnél nem jelent-e problémát, arról nem is beszélve, hogy ha meg is csináltatom, és mondjuk nem okoz gondot, lehet, hogy a következő gyereknél megint így fogok kinézni. Viszont még legalább 5-6 év, mire újra szülni szeretnék, addig meg éljek ilyen hassal? Szóval eléggé patthelyzet.
elméletileg az OPE állhatja is ha a doki kérvényezi ezt
nekem a mellemet csinálták meg így mondjuk 60%-al lett kisebb egy fillért sem fizettem érte egyébként kellet volna
eü-s indokra kell hivatkozni
és a (Bp) Szent Imrében megcsinálják a papírokat is hívd fel őket h most mi a helyzet
köszi.
sajnos én is csak a műtétet hallottam,de gondoltam hátha van vkinek valami hasprés-hasfeszesítő taktikája ami bevált:-)
én 1,5éve szültem de még szeretnék is tehát műtét egyenlőre kizárva,na meg lehet h amúgy sem lenne rá pénzem és ha nem támogatnák akkor sajnos így marad...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!