Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kötényhas ellen valami?

Kötényhas ellen valami?

Figyelt kérdés
Sajnos szülés után maradt kötényhasam.amúgy is telt vagyok,de így nagyon csúnyának érzem magam.van egy csaj aki kb ugyan olyan telt mint én és olyan csinosan öltözködik,nagyon szép még annak ellenére is hogy van rajta is bőven felesleg.szeretnék változtatni magamon,de addig amíg a kötényhas ennyire látszó addig nem hiszem hogy 1-2ruhadarab úgy állna rajtam ahogy kellene.tudom hogy teljesen nem lehet eltüntetni csak műtéttel,de kisebbíteni lehet rajta valahogy?
2011. aug. 17. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ezzel küzdök én is, pedig már négy éve szültem, de a hasam most is lóg, hiába fogytam le.

De sajnos mindenhol azt a választ kaptam, hogy ezen csak műtéttel lehet segíteni. Az meg 100 ezer forint körül kezdődik, legalább is két éve ez volt a legalacsonyabb ár, amivel találkoztam. Ennyim szerintem nem mostanában lesz :S Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy ez egy későbbi terhességnél nem jelent-e problémát, arról nem is beszélve, hogy ha meg is csináltatom, és mondjuk nem okoz gondot, lehet, hogy a következő gyereknél megint így fogok kinézni. Viszont még legalább 5-6 év, mire újra szülni szeretnék, addig meg éljek ilyen hassal? Szóval eléggé patthelyzet.

2011. aug. 17. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezen már semmilyen bőrfeszesítő nem fog segíteni, csak a plasztika. Sajnálom, de ez van. :S
2011. aug. 17. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:

elméletileg az OPE állhatja is ha a doki kérvényezi ezt

nekem a mellemet csinálták meg így mondjuk 60%-al lett kisebb egy fillért sem fizettem érte egyébként kellet volna

eü-s indokra kell hivatkozni

és a (Bp) Szent Imrében megcsinálják a papírokat is hívd fel őket h most mi a helyzet

2011. aug. 17. 15:26
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi.

sajnos én is csak a műtétet hallottam,de gondoltam hátha van vkinek valami hasprés-hasfeszesítő taktikája ami bevált:-)

én 1,5éve szültem de még szeretnék is tehát műtét egyenlőre kizárva,na meg lehet h amúgy sem lenne rá pénzem és ha nem támogatnák akkor sajnos így marad...:-(

2011. aug. 17. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én hasam is ilyen,ikrek után.Szeretnék venni azt az alakformáló fehérneműt,amit a top-shopban reklámoznak,vaterán újat 1000 ft-ért kapni.Szerintem az sokat segítene,próbáld ki te is,van haskötőm is,néha felveszem,legalább 10 kilót le lehet tagadni.Csak azzal az a baj,hogy nem lehet benne megmaradni,annyira rosszul vok tőle,ez a fehérnemű viszont rugalmas,nem szorít annyira.
2011. aug. 18. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!