Anyaságért nyugdij? (demográfiai katasztrófa ellen)
Mit szólnátok hozzá,hogy,az a nő aki 10 év alatt 3 gyrmeket szülne ott ingyenes lenne az iskoláztatás és az anyának nem volna szüksége munkaviszonyra,mert anyai fizetést kapna!És,ha a következő 10 évben még legalább 2 gyermeket szülne,akkor kapna anyai nyugdijat!
Igy az egyetlen foglalkozása és egyben kötelesságe a gyereknevelés lenne.
A férj kötelezően munkaviszonyban élne.
Aki szoc-segélyen él az viszont max. 1 gyereket vállalhatna,mivel ugyis az állam tartja el mindnyájókat!
Az élne ezzel aki akar? Az ingyenélő romák élnek ezzel a jogukkal. Ahol tudják kizsákmányolják az országot.
Bocs kérdező, de elég undorító felfogásnak tartom, hogy "ha gyereket szültem akkor tessék mindent a s*ggem alá tenni mert én bizony nem dolgozom!"
Lehet gyereknevelés mellett is dolgozni. Rengeteg anya csinálja és mégsem nyúlja le pluszban az amúgy is a lejtőn lefelé száguldó országot.
Nem plusz pénzt kell adni, hanem munkahelyeket teremteni és jobb körülményeket létrehozni. Ennyi. Nem megint a másiktól elvenni.
ma 18:03
Amint mondtam a szoc-segélyből élők max.1 gyereket vállalhatnak.Ugye világos,hogy ez a cigányokról szól.
Az apának kötelező volna munkaviszony.
Ha a cigányok még akarnának is dolgozni nem sokan alkalmaznák akkor őket.
Ugyhogy itt nincs cigányveszély ebben az esetben.
"Az apának kötelező a munkaviszony"
Jó reggelt, nem kell ahhoz c*gánynak lenni, hogy ne legyen kereső az édesapa.
Ebben a teóriában rengeteg logikai bukfenc van, nem is érdemes rá több szót fecsérelni. Gondold át jobban.
ma 18:29
Inkább te gondold át jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!