1éves lányom altatása katasztrófa. Mit tegyek?
korábban próbáld lefektetni
nem prédikálni akarok,de szerintem egy 1 éves babának
nem 11 óra és éjfél között kéne aludnia.
kellene egy rendszeresség.
az én lányomat már születése óta rendszerre szokattam
minden este 7 kor legkésőbb fél 8 kor fürdés evés alvás
persze ő se mindíg alszik el egyből de azért nem éjfélig
nézeget, napközben egyszer alszik-1 mésfél órát.
nekem is kell néha visszatuszkolni de addig erősködök míg bealszik ő is fáradt, lehet azért nehezebb elaludni
ő is felébred a fogzás miatt éjjel de az mindegy
a lényeg hogy próbáld minden este ugyanabban az időben letenni és megfogja szokni
a barátok köztnek fél 10 kor van vége.
éjszaka mi keresnivalója van odakint egy 1 éves babának?
próbáld másképp megoldani
bocs ha megsértettelek.
értem. hát nagyon sajnállak titeket.
főleg szegény babucit rossz lehet neki hogy nem tud elaludni rendesen
fontos egy kisbabánál az alvás ilyenkor fejlődik..
beszélhetnél a védőnővel !
hátha tud tanácsot adni.
Nálunk is ez a helyzet.Fél óra mulva felébred. Szerintem nincs azzal semmi gond h kimegyünk este sétálni.Nem a főutnál lakunk hanem ey zárt telepen.Itt napközben is csak az jár aki itt lakik. S utána olyan jót alszik:)
Egyébként a rendszer megvolt: születése óta minden nap hirek után fürdeti apa és utána szopi majd alszik. Azonban ez kb 8hós korában megváltozott,fél óra után felébred.Próbáltam visszaaltatni és visszaszopizni de nem megy. S teljesen elvan 10ig.Védőnőt kérdeztem semmi okosat nem mond. Biztos nem lakik jól este azért ébred fel... (jó időközben költöztünk s lehet az viselte meg..)Nem lehet tudni...Ja!Nekünk az vált be még hogy a barátnőmék CD-jét beteszem este s az szól s a 2-3szám után alszik mint akit fejen csaptak...(Szkitia együttesre)
Egyébként meitaiban elalszik meg megnyugszik.
Egy régebbi kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-.. Ez az én kérdésem volt:D
Egyébként érdekes,mert ő pl néha köztünk alszik,s addig nem hajlandó elaludni amig apa nem fekszik le:) S szopizik,behörcsizik a hassamba majd átmászik rajtam és befurja magát apa hátába és alszik... De reggelig:)
Szóval.. érdekes a lányom:D
ma 14:41
Nem ez volt a lényeg...már megint egy kötekedő...szomorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!