Adnád a saját, vagy párod keresztnevét a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 17:14
21/26 anonim válasza:
NEM!!
Soha nem lrtettem, miért alakult ki ez a hüyleség.
22/26 anonim válasza:
Én adnám az apja nevét, ha lenne fiunk, de ő sajnos nem akarja. Nekem tetszik ez a hagyomány.
23/26 anonim válasza:
Csak akkor adnám a párom nevét, ha tetszene az a név (jelen pillanatban tetszik: Iván), de a sajátomét még akkor sem. Nálunk úgy volt, hogy a családunkban minden ág tele van Józsefekkel. Mindkettőnk szülője József, sőt nekem a nagypapáim is. Értem én, hogy ez hagyomány, meg szép dolog, de borsózik a hátam ettől a névtől. Szóval csak akkor követném ezt, ha tetszene a név. Mivel a sajátom nem tetszik, ezért azt egyértelműen nem adnám.
24/26 anonim válasza:
Még gyerek voltam, mikor eldöntöttem , hogy soha :) Azóta azonban máshogy alakult :) Megismertem egy fiúval ,akinek nagyon tetszett a neve , akkor azt mondtam, ha fiam lesz ezt a nevet kapja , hogy Ármin :) Később ez a fiú lett párom is így, ha lesz fiam bizony az apja nevét fogja kapni igaz párom nem olyan boldog ettől. Én úgy döntöttem , hogy kapni fog a leendő babám egy 2. is , hogy ne legyen teljesen azonos neve apának és fiának. Amennyiben kisfiam lesz egyszer így Ármin Dávid lesz a neve :)
25/26 Zsöff85 válasza:
Én csak azt nem értem, minek 2.keresztnév, ha úgysem használjátok?
26/26 anonim válasza:
Ki írta le, hogy nem fogja használni?
Én egy csomó olyan embert ismerek, akinek 2 keresztneve van és mindkettőt használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!