Újra kisbabát szeretnék, de tartok a szüléstől!?
10 hónapos a kisfiam, 1,5 év volt mire összejött.
Nem szeretnénk nagy korkülönbséget, így gondoltuk elkezdünk próbálkozni.
Én nagyon szeretnék kistesót, de mivel tudom milyen a szülés, így tartok tőle...ez normális?Van más is így vele?
Tegnap 9,42 vagyok, és köszönöm a kedves szavakat, főleg, mert nem is az én kérdésem volt.
Igazság szerint félek, hogy kifutok az időből, és egy gyereket mindenképp szeretnék, de szinte abnormális módon félek a terhesség alatti esetleges problémáktól, nem a reggeli hányásra gondolok, hanem a komplikációktól (mi lesz, ha a babának vagy nekem valami bajom lesz?! - tudom, hogy nem egészsges hozzáállás!), írtózom az orvosoktól és kórházaktól, egy sima vérvételtől elájulok, és nem tudok változtatni rajta. És legjobban pont attól félek, hogy esetleg császár lesz a vége (nemhogy még kérném is!), tudom, hogy mások is túlélik, de én nem akarom!!!
Köszi, hogy meghallgattatok.
(Lehet, hogy inkább örökbe kéne fogadnom?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!