Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyezteti az...

Mennyire veszélyezteti az anyuka gyermeki életét? (képpel)

Figyelt kérdés

Mondjuk ez annyira nem is kérdés, de ti mit szóltok a képhez?

[link]

[link]

Tegnap sétáltunk a lányommal a városban (megyeszékhely) és a legforgalmasabb úton, az anyuka ölében egy kb 7-8 hónapos babával, és fogja a kezét a kb 3 éves kislányának.

Alig bírtak átfutni az úton, mert mindig nagy a forgalom.

Megjegyzem: ahonnan én fényképeztem mögöttem volt kb 5 méterrel a zebra a túloldalra.

Pont a kezemben volt a telefon, gondoltam megörökítem eme pillanatot.

Egyszerűen nekem felfoghatatlan, hogy egy anyuka miért toporog egy-két percet a forgalmas út szélén, majd rohan át a gyermekekkel a borzalmasan forgalmas úton, és sétálnak tovább, ha tőle kb 25 méterre van a zebra?

Sosem tennék ilyet, hiszen ugyan ennyi idő alatt biztonsággal átértek volna a zebrán is!

2011. aug. 13. 14:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
28%

"Én inkább nem kommentálom azokat a válaszokat, amelyek nem a kérdésre válaszolnak."

Akkor mégegyszer megkérdezem: milyen kérdésre? Ez nem kérdés, hanem Bözse néni-féle "jaj mit szóltok hozzá, hát nem szörnyű?" típusú pletykálkodás.

Mellesleg válaszoltam a "kérdésre" is, leírtam, hogy veszélyes, és rossz példa, de ettől még marhára nem vagyok jó véleményen az olyanokról, akik szinte lesben állva várják, hogy más mikor követ el valami hibát, hogy aztán jól ki lehessen beszélni.

Kedves anyukák, néha tényleg rosszabbak vagytok, mint a legpletykásabb nyuggerek. Ennyire uncsi otthon a gyerekkel?

2011. aug. 15. 12:50
 32/33 anonim ***** válasza:
89%

"Aki bolhából csinál elefántot" -típusú kommentelőket sosem értettem...A kép alapján egy válasz volt a kérdés, ennyi.

Akár a szomszédom is lehet a képen, meg egy volt kolléganőm, meg egy tanárom... mindegyiknek ugyanilyen frizurája volt. Még csak a város sincs megjelölve.

Ez egy szimpla kérdés volt, és gondolom arra is hívatott volt a figyelmet felkelteni, hogy felelősek vagyunk a gyermekeink balesetmentes közlekedéséért.

A Kérdezőt nem oltogatni kellene, meg erkölcsileg itt felelősségre vonni, hanem elgondolkozni.

Nem lesben állt, csak lekapott egy "tanulságos" pillanatot.

2011. aug. 15. 15:56
 33/33 anonim ***** válasza:
12:50-es válaszoló! Miért provokálsz? A kérdező és a válaszolok java nyugodtan, normálisan tud válaszolni, csak te hőbörögsz itt, kelted a feszültséget.. Igen, ez egy tanulságos pillanat, semmi egyebet nem kell belemagyarázni, hogy személyiségi jogok,stb. Szerintem meg pont te unatkozol otthon, hogy többedik kommented küldöd a kérdéshez..
2011. aug. 16. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!