Mennyire veszélyezteti az anyuka gyermeki életét? (képpel)
Mondjuk ez annyira nem is kérdés, de ti mit szóltok a képhez?
Tegnap sétáltunk a lányommal a városban (megyeszékhely) és a legforgalmasabb úton, az anyuka ölében egy kb 7-8 hónapos babával, és fogja a kezét a kb 3 éves kislányának.
Alig bírtak átfutni az úton, mert mindig nagy a forgalom.
Megjegyzem: ahonnan én fényképeztem mögöttem volt kb 5 méterrel a zebra a túloldalra.
Pont a kezemben volt a telefon, gondoltam megörökítem eme pillanatot.
Egyszerűen nekem felfoghatatlan, hogy egy anyuka miért toporog egy-két percet a forgalmas út szélén, majd rohan át a gyermekekkel a borzalmasan forgalmas úton, és sétálnak tovább, ha tőle kb 25 méterre van a zebra?
Sosem tennék ilyet, hiszen ugyan ennyi idő alatt biztonsággal átértek volna a zebrán is!
Biztos sietett valahova...
De ettől függetlenül én sem kockáztatnék. Már felelős vagyok a gyermekeimért , -akiknek még fogalmuk sincs hogy mikor lehet/nem lehet átmenni- szóval én bezony ott cövekelek, ha kell, 2 percig is a zebránál.
Hát egyrészt igazad van, másrészt beteg dolog, hogy lefotózod, hogy aztán itt fröcsögve szidd a többi anyukával karöltve ezt az anyukát..
Irigyellek, hogy ennyire ráérsz.
Utolsóval értek egyet.
Nyilván felháborító, amit az anyuka csinált. De nekem az sem nagyon tetszik, hogy te ezt le is fényképezted és itt mutogatod, mint valami cirkuszi majmot.
remélem felismeri magát az anyuka a képen és beperel !!!
undorító és gusztustalan vagy!!!!
a saját házad táján sepergess, biztos lenne mit!!!
Mint mondtam sétáltunk a lányommal és épp kezemben volt a telefon.
Miért baj, hogy feltettem, hiszen egyáltalán fel sem lehet ismerni!
Legalább én nem kamu dolgokat kérdezek, mint oly sok anyuci szokta itt..
Gondolom azok akadnak így ki, akik maguk is így szoktak tenni..
Beperel? Viccelsz? Őt büntetnék meg, hogy a főúton parádézik a 2 kisgyermekkel!
de neked semmi közöd hozzá!!!
utolsó vagyok. mi mindig zebrán megyünk át, de attól függetlenül nem fényképezek másokat akik nem azt teszik. még mindig szánalmas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!