Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyezteti az...

Mennyire veszélyezteti az anyuka gyermeki életét? (képpel)

Figyelt kérdés

Mondjuk ez annyira nem is kérdés, de ti mit szóltok a képhez?

[link]

[link]

Tegnap sétáltunk a lányommal a városban (megyeszékhely) és a legforgalmasabb úton, az anyuka ölében egy kb 7-8 hónapos babával, és fogja a kezét a kb 3 éves kislányának.

Alig bírtak átfutni az úton, mert mindig nagy a forgalom.

Megjegyzem: ahonnan én fényképeztem mögöttem volt kb 5 méterrel a zebra a túloldalra.

Pont a kezemben volt a telefon, gondoltam megörökítem eme pillanatot.

Egyszerűen nekem felfoghatatlan, hogy egy anyuka miért toporog egy-két percet a forgalmas út szélén, majd rohan át a gyermekekkel a borzalmasan forgalmas úton, és sétálnak tovább, ha tőle kb 25 méterre van a zebra?

Sosem tennék ilyet, hiszen ugyan ennyi idő alatt biztonsággal átértek volna a zebrán is!

2011. aug. 13. 14:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Az agyam eldobom az ilyenektől, komolyan. Szánalmasnak tartom az ilyen anyát. Én akkor is elmegyek a zebráig, ha nagyon messze van, ez alap. És még ott is jól szét kell nézni, a múltkor pl. épp előttünk ment át a piroson az autó, miközben nekünk zöld volt a zebrán. Szóval ott is úgy megyek át, ha meggyőződtem róla, h lassítottak az autók. Nem érdekel, ha valaki túl óvatosnak tart, de muszáj, mert jó nagy parasztok laknak errefele (ország keleti része).
2011. aug. 13. 14:29
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Biztos sietett valahova...

De ettől függetlenül én sem kockáztatnék. Már felelős vagyok a gyermekeimért , -akiknek még fogalmuk sincs hogy mikor lehet/nem lehet átmenni- szóval én bezony ott cövekelek, ha kell, 2 percig is a zebránál.

2011. aug. 13. 14:51
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyrészt veszélyes, másrészt eszem ágában nincs ilyen példát mutatni a gyerekemnek, hiszen ha nekem szabad átmenni az úton, akkor nagyobb korában úgy fogja gondolni, hogy neki is szabad.
2011. aug. 13. 14:58
 4/33 anonim ***** válasza:
61%

Hát egyrészt igazad van, másrészt beteg dolog, hogy lefotózod, hogy aztán itt fröcsögve szidd a többi anyukával karöltve ezt az anyukát..

Irigyellek, hogy ennyire ráérsz.

2011. aug. 13. 15:07
 5/33 anonim ***** válasza:
67%

Utolsóval értek egyet.

Nyilván felháborító, amit az anyuka csinált. De nekem az sem nagyon tetszik, hogy te ezt le is fényképezted és itt mutogatod, mint valami cirkuszi majmot.

2011. aug. 13. 15:18
 6/33 anonim ***** válasza:
47%

remélem felismeri magát az anyuka a képen és beperel !!!

undorító és gusztustalan vagy!!!!

a saját házad táján sepergess, biztos lenne mit!!!

2011. aug. 13. 15:23
 7/33 A kérdező kommentje:

Mint mondtam sétáltunk a lányommal és épp kezemben volt a telefon.

Miért baj, hogy feltettem, hiszen egyáltalán fel sem lehet ismerni!

Legalább én nem kamu dolgokat kérdezek, mint oly sok anyuci szokta itt..

2011. aug. 13. 15:24
 8/33 A kérdező kommentje:

Gondolom azok akadnak így ki, akik maguk is így szoktak tenni..

Beperel? Viccelsz? Őt büntetnék meg, hogy a főúton parádézik a 2 kisgyermekkel!

2011. aug. 13. 15:28
 9/33 anonim ***** válasza:
52%

de neked semmi közöd hozzá!!!

utolsó vagyok. mi mindig zebrán megyünk át, de attól függetlenül nem fényképezek másokat akik nem azt teszik. még mindig szánalmas vagy

2011. aug. 13. 15:31
 10/33 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként a kocsmába mentek be..És én vagyok a gusztustalan..ez jó..
2011. aug. 13. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!