Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyezteti az...

Mennyire veszélyezteti az anyuka gyermeki életét? (képpel)

Figyelt kérdés

Mondjuk ez annyira nem is kérdés, de ti mit szóltok a képhez?

[link]

[link]

Tegnap sétáltunk a lányommal a városban (megyeszékhely) és a legforgalmasabb úton, az anyuka ölében egy kb 7-8 hónapos babával, és fogja a kezét a kb 3 éves kislányának.

Alig bírtak átfutni az úton, mert mindig nagy a forgalom.

Megjegyzem: ahonnan én fényképeztem mögöttem volt kb 5 méterrel a zebra a túloldalra.

Pont a kezemben volt a telefon, gondoltam megörökítem eme pillanatot.

Egyszerűen nekem felfoghatatlan, hogy egy anyuka miért toporog egy-két percet a forgalmas út szélén, majd rohan át a gyermekekkel a borzalmasan forgalmas úton, és sétálnak tovább, ha tőle kb 25 méterre van a zebra?

Sosem tennék ilyet, hiszen ugyan ennyi idő alatt biztonsággal átértek volna a zebrán is!

2011. aug. 13. 14:16
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Te vagy a szánalmas, hogy kötekedsz és kelted a feszültséget,nem veszed észre?
2011. aug. 13. 15:32
 12/33 anonim ***** válasza:
62%

Igen, most hozd fel a terhelő bizonyítékokat. :D

Tudod nem az a baj, hogy ezt felvetetted, mert igazad van, veszélyes, de nem tudom elképzelni, hogy ott állsz, meglátod, gyorsan lefotózod, hogy "na, majd felteszem a gyakorira oszt' lehet fröcsögni".

Tipikus minden-lében-kanál ember lehetsz, akinek inkább a saját portáján kéne söpörnie. Komolyan mondom, már alig várom, hogy felkerüljenek az első lesifotók anyukákról, akik Mekibe viszik a gyereküket.

2011. aug. 13. 15:34
 13/33 A kérdező kommentje:

Az eszem megáll! Arctalan távoli fotó, a jelenet a lényeg, nem a személy!

Nem az a kérdés, hogy gusztustalan a fotózás vagy nem, egyébként meg lehet akár szakmai ártalomnak is felfogni, mert újságíró vagyok!!

2011. aug. 13. 15:40
 14/33 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes az ember: az első három kommentál normális hangvételű, majd a negyedik válaszoló már ócsárolt, utána a többi is.. Hm, különös.. De a kérdés nem ez volt még mindig..
2011. aug. 13. 15:44
 15/33 anonim ***** válasza:
50%
Arra azért kíváncsi lennék, melyik újságnak írsz ilyen fogalmazókészséggel és helyesírással.
2011. aug. 13. 15:45
 16/33 anonim ***** válasza:
72%
Én is 2 gyerekes anyuka vagyok,a ZEBRÁT használom(ritkán ugyan,mert kocsival járok mindenhova),és igazad is van,veszélyes így átkelni!DE!Számomra is vissza taszító az egész eljárás,ahogy ezt itt csináltad.Felőlem lehetsz újságíró,rendőr,de akár maga az Atya Úr Isten is.Nem a Te,vagy a mi dolgunk itélkezni(és valaki ellen uszítani a közvéleményt),és ha bármi baj történne(ne adja az ég)nem nekünk kell elszámolni a lelkiismeretünkkel.Kész,ennyi.
2011. aug. 13. 15:45
 17/33 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj 15:45-ös kötekedő, de ez tudtommal nem a munkahelyem, és nem is értem mi a fenét keresek itt, mert gondoltam, hogyha nem a kérdésbe vagy a válaszba kötnek bele, akkor még a helyesírásba beletudnak, ugye? Ha tudnám jelenteném most saját kérdésem, hogy töröljék, mert ilyen primitív emberekkel nem szeretek értelmetlen eszmecseréket folytatni.
2011. aug. 13. 15:50
 18/33 anonim ***** válasza:
54%
Annyira éreztem, hogy mindjárt felhozol még valamit ellene. Kocsmába ment, atya ég, hát zárjuk már börtönbe. Én is mentem már be kocsmába gyerekkel, egyszer azért, mert a pultos ismerősöm, és oda kellett adnom neki valamit, egyszer meg azért, mert a gyereknek pisilnie kellett, és nem volt más hely a közelben. Na, most én is le leszek fotózva legközelebb?
2011. aug. 13. 15:51
 19/33 A kérdező kommentje:
Jelentse is valaki ha kérhetem a kérdésem, töröljék, mert úgy látom, hogy a rosszindulat nagyon sok emberből sugárzik. Velem kötekedik az a néhány "anyatigris", akinek nincs magánélete, nincs már idegrendszer, és egy kérdést már támadásnak vélnek, mert úgy védekeznek és támadnak, mintha az életükért kéne küzdeni.. Ez "off" volt? Hála az égnek!
2011. aug. 13. 15:54
 20/33 anonim ***** válasza:
63%
A rosszindulat belőled sugárzott először, amikor nem átallottál fotót csinálni az anyukáról annak reményében, hogy majd itt jól szétszedhetitek.
2011. aug. 13. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!