Mennyire veszélyezteti az anyuka gyermeki életét? (képpel)
Mondjuk ez annyira nem is kérdés, de ti mit szóltok a képhez?
Tegnap sétáltunk a lányommal a városban (megyeszékhely) és a legforgalmasabb úton, az anyuka ölében egy kb 7-8 hónapos babával, és fogja a kezét a kb 3 éves kislányának.
Alig bírtak átfutni az úton, mert mindig nagy a forgalom.
Megjegyzem: ahonnan én fényképeztem mögöttem volt kb 5 méterrel a zebra a túloldalra.
Pont a kezemben volt a telefon, gondoltam megörökítem eme pillanatot.
Egyszerűen nekem felfoghatatlan, hogy egy anyuka miért toporog egy-két percet a forgalmas út szélén, majd rohan át a gyermekekkel a borzalmasan forgalmas úton, és sétálnak tovább, ha tőle kb 25 méterre van a zebra?
Sosem tennék ilyet, hiszen ugyan ennyi idő alatt biztonsággal átértek volna a zebrán is!
Igen, most hozd fel a terhelő bizonyítékokat. :D
Tudod nem az a baj, hogy ezt felvetetted, mert igazad van, veszélyes, de nem tudom elképzelni, hogy ott állsz, meglátod, gyorsan lefotózod, hogy "na, majd felteszem a gyakorira oszt' lehet fröcsögni".
Tipikus minden-lében-kanál ember lehetsz, akinek inkább a saját portáján kéne söpörnie. Komolyan mondom, már alig várom, hogy felkerüljenek az első lesifotók anyukákról, akik Mekibe viszik a gyereküket.
Az eszem megáll! Arctalan távoli fotó, a jelenet a lényeg, nem a személy!
Nem az a kérdés, hogy gusztustalan a fotózás vagy nem, egyébként meg lehet akár szakmai ártalomnak is felfogni, mert újságíró vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!