Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi van a Johnsons termékekkel?

Mi van a Johnsons termékekkel?

Figyelt kérdés
Olvastam már itt, hogy sok babának a bőre nem birja ezeket a termékeket. Kipirosodik, pöttyös lesz tőle stb. Én 16hetes vagyok, vettem Johnsons olajat, hogy majd azzal kenegetem a hasamat. 2x kentem be, aztán leálltam vele mert tiszta kiütés lett tőle a hasam. Mi van ezekben a termékekben? Miért okoz ennyi mindenkinél allergiát?
2011. aug. 7. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
már a kórházban megmondták, hogy NEEEE! nekik muszáj, mert a J&J támogatja őket, de otthonra nehogy. Egyszer kipróbáltuk, csupa kiütés lett a lányom. Soha többet. Azóta nem is vettünk semmilyen J-t.
2011. aug. 10. 16:29
 12/15 A kérdező kommentje:

21:27

Köszönöm a belinkelt cikket.

2011. aug. 10. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A babahabfürdő nekünk bevált, de a vizesen használandó babaolajtól tenyérnyi vörös kiütések lettek rajtam. Én mindent magamon próbáltam ki először csak utána a fiamon. Hát ezek után nem mertem rákenni a gyerekre...
2011. aug. 10. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk semmi problémát nem okozott, én is, és a másfél éves lányom is 3 hónapos kora óta ezt használja.A lila aromásfürdetőt, és a tetőtöl talpig fürdetőt is használjuk, a rózsaszín olajat(ezt én is), a kamillás sampont, és egy testápolónk is van.Meg egy púder is, de azt csak néhány alkalommal használtuk az első időszakban.

Egyik sem okozott gondot.

Szerintem ezt a babák bőre válogatja.Az én babámnak mondjuk nem érzékeny a bőre, a popsija is talán 2x ha kipirosodott, pedig már csak naponta 1x kenem.

2011. aug. 10. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Hasonló képpen jártam,mint te,és a már akkor meglévő pár darab striám pedig bevörösödött, bedagadt és viszketett tőle.

Azt hittem,ez csak az én egyedi reakcióm.

Mivel anno volt ittn minta,megpróbáltuk a kisbabánknál is használni,de ő is pöttyös lett tőle és kiszáradt a bőre.

Kidobtam az összes Johnsons terméket a lakásból.

Következő védőnői látogatáskor említettem,azt mondta,hogy ezzel ő minden nap találkozik, mostmár sokkal rosszab az arány ráadásul,mint régen, a csecsemők kb 80%-a nem bírja.

2011. aug. 10. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!