Mi van a Johnsons termékekkel?
21:27
Köszönöm a belinkelt cikket.
Nálunk semmi problémát nem okozott, én is, és a másfél éves lányom is 3 hónapos kora óta ezt használja.A lila aromásfürdetőt, és a tetőtöl talpig fürdetőt is használjuk, a rózsaszín olajat(ezt én is), a kamillás sampont, és egy testápolónk is van.Meg egy púder is, de azt csak néhány alkalommal használtuk az első időszakban.
Egyik sem okozott gondot.
Szerintem ezt a babák bőre válogatja.Az én babámnak mondjuk nem érzékeny a bőre, a popsija is talán 2x ha kipirosodott, pedig már csak naponta 1x kenem.
Hasonló képpen jártam,mint te,és a már akkor meglévő pár darab striám pedig bevörösödött, bedagadt és viszketett tőle.
Azt hittem,ez csak az én egyedi reakcióm.
Mivel anno volt ittn minta,megpróbáltuk a kisbabánknál is használni,de ő is pöttyös lett tőle és kiszáradt a bőre.
Kidobtam az összes Johnsons terméket a lakásból.
Következő védőnői látogatáskor említettem,azt mondta,hogy ezzel ő minden nap találkozik, mostmár sokkal rosszab az arány ráadásul,mint régen, a csecsemők kb 80%-a nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!