Sok orvos miért ellenzi a Johnsons termékeket?
Mert allergiás reakciót váltanak ki a gyerekek bőrén.Főleg az újszülötteken.
Úgy hallottam 3 hós kor után nem okoz problémát.
Irritálja a babák bőrét...
Én félévesen kipróbáltam a kisfiamon, de tele lett vörös foltokkal.
Utána gondoltam, magamon elhasználom. Hát, vörös lett az egész bőröm, égett, csípett, fájt mindenhol... Ment a kukába!
Elvileg allergizál, de szerintem ez (is) fel van fújva kicsit.
Nekünk nincs bajunk tőle, viszont a Gabitól foltos lett a lányom.
Szerintem nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy x allergizál, y meg nem.
Nekem kicsit azért gyanús ez... Mint az Avent cumisüvegek. Az is mekkora botrány volt, aztán leülepedett.
Nálam kipróbálásos alapon működnek ezek a dolgok.
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére a kisfiamnak egyiktől sincs semmi baja. Erről az Aventes balhéról nem hallottam. Mi volt?
A műzlis botrányt hallottam de ezt a műanyagost nem. Azt tudtam,hogy mikrózni nem szabad műanyagban mert kioldódik valami anyag ami rákot okozhat.
De ez is jó,a cikkben azt írják jó az Avent,lejjebb a hsz-ben pedig az írják ne adjon az ember ilyenben inni a gyerekének. Akkor most kire hallgasson az ember?
Nekem ilyen szempontból szerencsém(?) volt, Mam üvegeink vannak itthon.
Nem tudtam volna eldönteni, hogy merjük használni vagy ne az Aventest (vagy a többit). Ez nem olyan dolog, amit látsz a gyereken. Az ilyen dolgokkal úgy vagyok, hogy van más lehetőség, biztos, ami biztos alapon azt választom.
Pl. a glutén dolog is olyan bizonytalan. Eddig az volt, ne add a gyereknek. Most meg az, hogy add mielőbb, akkor nem lesz allergiás.
Vagy az influenza elleni oltás.
Képtelenség eldönteni, hogy mi a jó!
Igazodjon ki az ember lánya, ahogy akar! Állandóan attól kell félni, hogy jót akarsz a gyerkőcnek, aztán mégis rosszul csinálsz vmit. :/
(utolsó ismét)
A kórházban is Johnsons fürdetővel fürdették a babákat, így én is azt használom. Nekem jobban bevált, mint a fürdetőkrém, aki ezt a krémet kitalálta, legszívesebben megverném...
3hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!