Mi van a Johnsons termékekkel?
Figyelt kérdés
Olvastam már itt, hogy sok babának a bőre nem birja ezeket a termékeket. Kipirosodik, pöttyös lesz tőle stb. Én 16hetes vagyok, vettem Johnsons olajat, hogy majd azzal kenegetem a hasamat. 2x kentem be, aztán leálltam vele mert tiszta kiütés lett tőle a hasam. Mi van ezekben a termékekben? Miért okoz ennyi mindenkinél allergiát?2011. aug. 7. 14:21
1/15 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy mitől van,de anno nekem viszketett a bőröm a Johnsons testápolótól. Viszont amit a lányoknak vettünk (sampon,olaj és fürdető) attól senkinek nem lett semmi baja- magam is használtam a samponjukat.
2/15 anonim válasza:
Annyira nyomatják, hogy babát csak a gyógyszertárival fürdessük, a kórházban aztán mégis Johnsons-sal fürdették az újszülötteket. + hónaposan mi is már azt használunk. De hallottam én is rosszat róla, de nálunk minden oké vele.
3/15 anonim válasza:
Szia! Nekem nincs rossz tapasztalatom a Johnsons termekekrol, nekunk a Nivea babatermekek nem valtak be, az inkabb szaritotta kisfiam boret, sot, neha piros pottyos lett tole (kesobb jottunk ra, hogy attol).
4/15 anonim válasza:
Állítólag ezekben van a legtöbb kőolajszármazék.
5/15 anonim válasza:
az én kislányom a Johnsons sampont nem bírta, attól lett a feje tiszta kiütés. Pár hónaposan használtuk. De 4 évesen, mikor használtuk megint ,már nem ütötte ki...
6/15 anonim válasza:
Az én kislányom 16 hónapos,kb.1 hónapos kora óta Johnsons-al fürdetem.Semmi baja tőle.A sampont azt most le kellet váltanunk mert viszketett a feje tőle.
7/15 anonim válasza:
Én is úgy tudom, ahogy a 16:35-ös válaszoló írta! Tele vannak kőolajszármazékkal!
8/15 anonim válasza:
Ennél a cikknél jobban senki sem fogja tudni elmondani: [link]
9/15 anonim válasza:
Amíg a kisfiamnak nem száradt le a köldökcsonkja addig kamilla teával fürdettük.Utána Johnson fürdetővel a mai napig, és sosem okozott nála problémát, de egy ismerősömnél allergiát okozott.De nekünk bevállt.
10/15 anonim válasza:
Érdekes, ugyanígy jártam. Babaolaj, hogy az majd milyen jó lesz a bőrömnek... Két használat, napokig tartó bőrpír+viszketés a mellkasomon, hasamon. Biztos, hogy eszembe sem fog jutni használni a babánál, ha az én bőröm sem bírja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!