Valaki Jonhnson's termékekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A weboldalon most láttam 3 féle popsitörlőt...egy kéket,zöldet és fehéret!Na de létezik rózsaszínben is nem?Én már kinéztem a rózsaszín dobozosat.És ahhoz van rózsaszín utántöltő?És + egy buta kérdés: kisfiúnak nem ciki a rózsaszín babaolaj és a rózsaszín popsitörlő,valamint a popsitürcsi rózsaszín doboza?Mert nekem azoknak az illata tetszik!2009. okt. 17. 22:17
1/6 A kérdező kommentje:
úúúúú na most vagyok már rettentően hülye...ugyanis a rózsaszínű az johnson's,a többi az pampers! :DDDDD
Akkor csak a második kérdés él és + még az,hogy nem tudja valaki mi a johnson's magyar oldala???
2009. okt. 17. 22:24
2/6 anonim válasza:
www.picuri.hu
Popsitörlőből mi a rózsaszín-zöldet használjuk (extra protection). Próbáld ki!
Pampers-t ne vegyél, szerintem nem vmi jó?
Miért lenne? Nem egy rózsaszín pulcsit adsz rá, csak pelenkázod!
Amúgy én úgy oldottam meg, hogy vettem Pampers-t, mert annak zöld a doboza. Aztán nehezen elfogyott, azóta johnson-t rakok bele.
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, gondolom a tartralom a lényeg, nem a csomagolás színe, és nem a fejére húzod sapiként. De remélem ez lesz az életetek legnagyobb problémája.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen most ez a legnagyobb gondom!Hála az égnek!Voltak sokkal nagyobbak,amik szinte tönkretették az életemet és nehéz volt belőle kilábalni!Most én is megérdemlek 1 piti problémát!
Köszönöm mindenkinek a választ!
2009. okt. 18. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!