Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztalatok a Garnier...

Tapasztalatok a Garnier termékekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Főként a Pureactive bőrradír és a pureactive golyós pattanáskezelő érdekel. Van valakinek hasonló termékei? Beváltak? És kb. mennyibe kerülnek?

Előre is köszönöm! :)

2011. júl. 1. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem pureactivból tonikom van... az arra jó, ha van egy pattanás, amit kinyomtam, akkor utána fertőtlenítem.. van golyós pattanáskezelőm is... az néha beválik, néha nem.. pattanástípustól függ.. de szerintem vannak hatékonyabbak pattanások ellen.. é kb. 1000ft akciósan.. de 2000nél fix hogy nem több..
2011. júl. 1. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a termékeket, mert engem pl. allergizálnak és fokozottan tele vannak mindenféle káros cuccal mint alapvetően a Loreal termékek (ehhez tartozik a Garnier). Mellesleg ezek a pattanásecsetelő cuccok a legnagyobb parasztvakítások, mert a hatásuk kb a nullával egyenlők. Veszel 1000 ft-ért Akneroxid krémet a patikában, ezerszer jobb, olcsóbb és gazdaságosabb. Én mindig azt használom helyileg pattanásra.
2011. júl. 1. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféleképpen sem ajánlanám. Én már csomószor vettem olyat és nem használt semmit:( és még drága is volt pontosan nem emlékszem de amennyit én arra kötöttem... olt v 6ezer és csak 3 cuccot vettem... már bánom:S
2011. júl. 3. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig használtam a Pureactive termékeket, de nem sokat javult tőlük a bőröm. A golyós pattanáskezelő nem rossz, de hamar elfogy (és ehhez képest drága).

Most én is Akneroxid gélt használok, ez tényleg jó.

2011. júl. 3. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem használt az a 3in1 az tök jó szeretem és a golyós pattanáskezelő is gyakran beválik :)
2011. júl. 3. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok köszi.Utánanéztem ennek az akneroxidnak.Szerintetek mitesszerek ellen is jó?
2011. júl. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!