Nem akarnak a nagyszülők jelenleg másik unokát az anyagiak miatt, mit tegyünk?
"Ez a kérdés teljesen komoly?
Hány évesek vagytok?"
Képzeld felnőtt emberek vagyunk..
"Teljesen el vagyok képedve ezen a kérdésen.
Ne haragudj meg érte,nem bántásból kérdezem,de a következő lépcső ez lenne: azt nem kérdezitek meg hoyg mikor szexeljetek?"
Elképedve?! Én azon vagyok elképedve, hogy normális kérdés volt, erre ilyen választ kapok, kösz..
??? én nem kérdeztem meg őket.
Akkor szüljék, amikor te akarsz
Nem az övéké lesz a gyermek,hanem a tietek,n nem hallgatnék rájuk.
Főleg ha van elég anyagi hátteretek is.
De ez az én véleményem.
A ti életetek,nektek kell dönteni,nem a nagyszülőknek. :)
Sok szerencsét!!!
3 gyerekkel lakom albérletben (családi házban) gyeden vagyok a 3ikkal a párom keress csak és szinte semmi reményünk a saját lakásra mivel van 1 személyi hitelünk amit még ki kell fizetni :-/ a párom KHR-es mert elkésett egy részelttel :-/
és???
szerintem semmi köze hozzá a nagyiknak
neked és a párodnak kellene dönteni
az egy dolog h elmondja a véleményét de én semmi esetre sem ez alapján döntenék
a 2ik gyerek nem sok kiadással járna mivel elvileg minden megvan max pelus és popsitörlő
nekem a 3ik is ennyivel járt csak :-)))
Szerintem is a ti döntésetek. Ebbe ne hagyjatok beleszólást! Az albérlettel semmi gond nincs.
Nálunk fordítva van amúgy. Férjem, anyum, anyósom mind rá akarnak beszélni 3 éven belül a 2. babára, de én még nem szeretnék... Férjem az, aki minden nap szinte felhozza a dolgot, pedig a lányunk még csak 1 éves...
Nehéz téma, de csak magatokra hallgassatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!