Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nagyszülő...

Miért van az, hogy a nagyszülők csak az első unokát imádják a második meg csak van?

Figyelt kérdés
Elsőnek mindig is vettek/vesznek valamit a másodiknak pedig csak most, hogy 1 éves lett! Lehet azért van, mert az első állandóan velük volt, mert kedves Anyuka depis lett, meg egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele? Ráadásul mikor megszületett a kicsi ugyanúgy magukhoz akarták bevinni aludni, meg azt akarták, hogy velük legyen egész nap, Én meg csináljak amit akarok. Na Én nem ilyen vagyok azért vállaltam a kicsit, hogy velem legyen, nevelgessem, játsszak vele, vigyázzak rá, okosítsam... Most baj, hogy nem akasztottam az Én gyerekemet is a nyakukba? Van akinek hasonló esete van a családjában?Mit csináltatok?
2011. máj. 23. 15:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálunk is így van. Úgy érzem az első a favorit. bár a kicsinek mindene megvan a tesója után, nemigen lehet mit venni neki. De ha jobban belegondolok én is sokkal kevesebbet törődök a kicsivel mint a naggyal anno. Épp nevettem hogy milyen szépen nevelődik magától, és néhány dologban sokkal előrébb van a nagytesónál.

Nemigen jut úgy idő és energia már a másodikra, mint eleibe amikor csak egy gyerek volt.

Szülipankor tőlünk se kapott semmit a kicsi, csak tortát meg elvittük őket cirkuszba. Igazán nem lehet neki mit venni.

Szerintem csak annyi, hogy akkoriban a nagy jobban hozzájuk nőtt, szeretik ők a kicsit, de gondolom nálatok sem akar a mamán osztozni a nagyobb,,,legalábbis nálunk kisajátítja a nagy a mamát ha találkoznak.

2011. máj. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!