Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lehet már látogatókat...

Mikor lehet már látogatókat fogadni? (Nagyszülők, testvérek, stb. ) Gondolom az első pár hétben még ne, amíg össze nem szokunk a babával?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk a második naptól jöttek. Mondjuk a mi nagyon szeretjük a vendégeket, ma sincs szinte nap, hogy valaki ne jönne, tehát nekem ez így volt természetes. A kicsinél már a nagyobb gyerekeim barátai is ki-be jártak, tehát úgyis volt nyüzsgés a házban.
2009. jún. 24. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni.10 hetesek vagyunk.Az első 4 hétben a hátam közepére nem kívántam senkit .Szerencsétlennek,fáradtnak ,alkalmatlannak éreztem magamat.Azt hiszem az ismerőseim abszolút toleránsak,megértik,hogy itt most a kisemberhez kell igazodni.
2009. jún. 24. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
nálunk is ahogy hazaértünk jöttek-mentek a rokonok, barátok.
2009. jún. 24. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Az azért hozzátartozik,hogy anyukámhoz most már szinte naponta átugrunk egy kis gügyögésre.

2009. jún. 24. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
én a kórházabn fogadttam mindenkit, nem kellett kávéval kínálgatni, és az ubcsi bent tartózkodást rövidebbnek éreztem, otthon viszont nagyon sokáig a családot sem kívántuk, nekünk ez vált be.
2009. jún. 24. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk is rögvest jöttek.Én nagyon jól voltam(pikk-pakk szültem,gátmetszés nélkül)a baba nyugodt és jó alvó volt,szval nem volt akadálya a dolognak.Ráadásul van egy nagy tesója,unokatestvérek(egy házban de külön lakunk)nagyszülők(a közelben)a barátok(szintén a közelben).Én nem bántam a jövés-menést,de nem csináltam gondot belőle,nem álltam neki sütni főzni,rágcsálnivaló és szendvics volt,és a férjem levette apa vállamról a kiszolgálás terhét.A baba nyár elején született(tavaly),és kertes házban lakunk.
2009. jún. 24. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nálunk is közvetlen a hazajövetel napján jöttek a látogatók,(közeli rokonok),valamint ezentúl is naponta volt nyüzsgés, nagyon keveset voltunk együtt apával és a gyerkőccel kettesben, és én elkövettem azt a hibát, hogy mivel könnyen szültem, és az általános seb miatti "alig tudtam lépni":-)állapoton kívűl úgy éreztem magam, mint akit felturbóztak, én nekiálltam kiszolgálni mindenkit, pörögtem forogtam, nem fogadtam el apa segítségét. Aztán ennek hatására aludtam,állva, ülve, etetés közben, és mikor egyszer apának kellett "kihalásznia" a kádból, akkor kényszerpihenőre küldött-egy egész éjszakát végigaludtam:-)). Tehát szerintem is érdemesebb kicsit megszokni a hármasban létet, de persze ez egyén függö is. Hiába edzett az ember lánya, ilyenkor hamarabb fárad, ráadásul még morcosabb, hisztisebb is lehet.
2009. jún. 24. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám a kórházba nem jöttek hál'Istennek mert februárban tilalom volt. Aznap mikor hazajöttünk anyukámék rögtön jöttek(anya maradt is 2 hétig), apósomék 3 nap múlva anyósom 5 nap múlva. Nekem ennyi elég is volt bőven. Utána legközelebb mi mentünk 7 hetesen.
2009. jún. 24. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel a kórházba is simán beengedtek bárkit, még kisgyerekeket is, nálunk is rögtön jött a közvetlen rokonság és barátok... A tapintatosabbja várt 2-3 hetet.
2009. jún. 26. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.