Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit mondjak a főbérlőnek,...

Mit mondjak a főbérlőnek, hogy beleegyezzen a kisfiam ideiglenes bejelentésébe?

Figyelt kérdés

sziasztok.

2 éves a kisfiam és albérletben lakunk,nekem megengedte a főbérlő,hogy ideiglenesen bejelentkezzem,de a kisfiamnak nem akarja.

nekem nagyon sok múlik ezen,mert folyamatban van a gy.elhelyezési per és a bíróság csak abban az esetben ítéli nekem a kicsit,ha el tudom helyezni bölcsibe,de ahhoz szükséges a bejelentett lakcím.

mivel tudnám szépen rávenni a tulajdonost arra,hogy beleegyezzen?

azt mondtam neki,hogy ügyintézéshez kellene a lakcím.

félek elmondani neki az igazságot,mert akkor lehet,hogy egyáltalán nem menne bele.

úgy vettem ki a szavaiból,hogy nem szeretné,hogy a gyerek is itt lakjon.

egyelöre úgy tudja,hogy a kisfiam minden hónapban csak pár napot tölt itt,nem tud a perről.eredetileg a gyerek nélkül költöztem még ide.

lehet,hogy azt gondolja,hogy vissza akarunk élni a bejelentéssel,de erröl szó sincs,nekem csak a bíróság miatt életbevágó,hogy meglegyen.

mivel kérjem meg?

segítsetek légyszi.köszönöm.

2011. júl. 24. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekünk benne van a bérleti szerződésben, hogy ideiglenes be lehet jelentkezni, nekem és a velem együtt költöző családtagjaimnak. S kiköltözéskor 3 napon belül ki kell jelentkezni. Anélkül ki sem vettük volna az albérletet, mivel akkor nem tudnánk ide suliba járatni a fiukat. Neked nincsen benne a bérleti szerződésben ilyen?
2011. júl. 24. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Uh de zavaros az egész! Nem lehet, hogy azért nem akarja, hogy a gyermeked is bejelentkezzen, mert épp elég vagy te is neki, aki után nem adózik? Mert ha így van, akkor csúnyán megütheti a bokáját veled is, nemhogy +1 fővel. A másik hogy ha ennyire nem vagytok őszinték egymással a tulajjal az már komoly probléma szerintem. Hazudozni, elhallgatni dolgokat.. Én a mi főbérlőnkkel ezt el sem tudnám képzelni.
2011. júl. 24. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha van esze a főbérlőnek, nem engedi meg bejelentkezni, mert így van, ahogy írták semmilyen indokkal nem tud utána kitenni.

Nálunk is van ilyen, akit főbérlőként vert a családfő és aláíratott vele egy papírt, hogy kifizették egy évre előre az albérleti díjat és nem fizettek sem albérletet, sem a költségeket és nem tudta őket kitenni a lakásból.

Mert oké most úgy tűnik becsületes vagy, aztán következik valami előre nem látható dolog, híd alá nyilván nem fogsz menni, ott maradsz a lakásban. És semmit nem lehet tenni.

2011. júl. 25. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:
A bölcsödei, óvodai, iskolai beíratáshoz elég az, hogy a főbérlőd nyilatkozik arról, hogy bérlitek a lakását, házát. Legalábbis nekünk bőven elég volt a bölcsiben, óvodában és még a suliban is!(1 éve még nem kötözködtek ezzel, Bp. XV.ker)
2011. júl. 25. 13:28
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi a segítségeteket,végülis sikerült :)

nem tudom mi történt a tulajjal,de nem kérdezett semmit,csak jött és aláírta a bejelentő papírt.

2011. júl. 26. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!